Skocz do zawartości

SiXwishlist

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Tomek i pragnę się przywitać z użytkownikami tego forum. Reprezentuję sixwishlist.com Jestem znany z faktu ,że co jakiś czas przekopując internet znajduję ciekawe rozwiązania i dziele się takimi informacjami. Również wspieram ciekawe projekty w internecie i pomagam współtworzyć je na ile pozwala mi oczywiście czas. Zawsze można się zemną skontaktować pisząc po prostu na adres: tom@sixwishlist.com

Był plan rozszerzenia oferty o lokalizację w PL ale nie jesteśmy wstanie po prostu tego zrobić z prostej przyczyny jak brak czasu. Ping do wielu lokalizacji można zobaczyć na stronie SiXwishlist. Jest to test w odniesieniu do naszej głównej struktury. Na pewno się jeszcze dużo zmieni jak ukończymy ofertę serwerów dedykowanych i usługę naliczaną od zużycia zasobów. Czas pokaże. A w temacie tego wątku:

witam

Cześć Tomek :)

Hej! Może ty mi odpowiesz dlaczego taka niechęć jest do nowych użytkowników? Do tego stopnia że każda wypowiedź jest traktowana w sposób negujący fakt ,że forum samo w sobie jest do dzielenia się treścią wskazującą na czyjeś zdanie. Mam nieodparte wrażenie ,że kogoś boli fakt że zarejestrowałem się na tym forum. :faja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności