SiXwishlist Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mam na imię Tomek i pragnę się przywitać z użytkownikami tego forum. Reprezentuję sixwishlist.com Jestem znany z faktu ,że co jakiś czas przekopując internet znajduję ciekawe rozwiązania i dziele się takimi informacjami. Również wspieram ciekawe projekty w internecie i pomagam współtworzyć je na ile pozwala mi oczywiście czas. Zawsze można się zemną skontaktować pisząc po prostu na adres: tom@sixwishlist.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opop Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie ograniczasz się jedynie do WHT, co mi się niezmiernie podoba bo oferta sxiwishlist jest niezła i mam nadzieje że dzięki tej reklamie sporo osób się o tym hostingu dowie (szkoda że nie macie serwerów w pl) no i siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXwishlist Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Był plan rozszerzenia oferty o lokalizację w PL ale nie jesteśmy wstanie po prostu tego zrobić z prostej przyczyny jak brak czasu. Ping do wielu lokalizacji można zobaczyć na stronie SiXwishlist. Jest to test w odniesieniu do naszej głównej struktury. Na pewno się jeszcze dużo zmieni jak ukończymy ofertę serwerów dedykowanych i usługę naliczaną od zużycia zasobów. Czas pokaże. A w temacie tego wątku:witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXwishlist Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cześć Tomek Hej! Może ty mi odpowiesz dlaczego taka niechęć jest do nowych użytkowników? Do tego stopnia że każda wypowiedź jest traktowana w sposób negujący fakt ,że forum samo w sobie jest do dzielenia się treścią wskazującą na czyjeś zdanie. Mam nieodparte wrażenie ,że kogoś boli fakt że zarejestrowałem się na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil501 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.