Skocz do zawartości

niebywała liczba backlinków

bulagaster

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Sprawdziłem moją konkurencję i nie wiem co o tym sądzić. Trzy strony, które najlepiej się pozycjonują mają po 400-4000 backlinków z domen z całego świata. 99% to katalogi, a więc z góry widać, że te linki są marnej jakości, jednak dają kopa.

Co o tym sądzić ? Wszyscy trąbią, o jakościowych linkach ze stron podobnych tematycznie, contencie itd itd

Na razie po optymalizacji strony i 20 backlinkach (katalogi typu onet, wp) wskoczyłem z 70-90 pozycji na 10-20 na interesujące mnie frazy. Czy dopalić stronę linkami jak kokurencja ?

z góry dzięki za odpowiedzi

widzę 1% linków ? tzn że mają po 400k backlinków ? :)

Wg mnie (początkujący pozycjoner) frazy nie są bardzo konkurencyjne. Stąd moje pytanie, czy mam się szarpać z dobrymi linkami, na portalach tematycznych, blogach i płatnych katalogach, czy nie lepiej przypierdzielić z jakimiś kodami do kilkuset katalogów ?

dzięki

Postaw stronę satelite i przypierdziel linkami, a się przekonasz. Swoją stronę pozycjonuj jak do tej pory skoro są efekty. Najwyżej będziesz mieć 2 strony w topach :) A jak przypierdzielisz czym się da w swoją obecną docelową stronę i noga się powinie to zostaniesz z niczym :)

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności