Skocz do zawartości

Promocja na i365.pl

nowy_uzytkownik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczw,

przeglądając oferty polskich firm hostingowych w ostatnim czasie moją uwagę przyciągnęła wiosenna promocja i365.pl: https://www.i365.pl/i365/springline.php

Oferują:

Spring Server 45

# 5 GB miejsca

# transfer 45 GB miesięcznie

# 169 zł brutto

Moim zdaniem to rewelacyjna oferta, wszystko inne co potrzebne również jest a sama firma słynie z dobrego BOK'u i jakości usług.

Czy gdzieś tutaj kryją się jakieś kruczki? Cena wydaje mi się niemożliwie mała!

Z góry dziękuje za udział w dyskusji.

------EDIT-----

Znalazłem u nich jeszcze ciekawszą oferte:

https://www.i365.pl/i365/springserver.php

Spring Server

# 3 GB miejsca

# transfer 60 GB miesięcznie

# 189 zł brutto

Dodam, że nie zależy mi na przestrzeni dyskowej ale na transferze =)

-----EDIT----

Zastnawia mnie jeszcze jedna rzecz, dlaczego na i365.pl nie ma podanych cen domen ? Czy oni się takimi sprawami nie zajmują ? Czy w taim razie trzeba kupić domene w innym miejscu ?

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i365 ma swoje wady... niemniej w tej cenie są dobrym hostingiem - nie powinienes miec z nimi wiekszych kłopotów.

Jedyną wadę jaką u nich do tej pry znalazlem jest to, ze wolniej wczytuje sie grafika.

Pady serwerów są (jak u wszystkich) ale są to pady krotkotrwale - czasem o padzie serwera dowiaduje sie tylko dlatego, ze i365 powiadomilo mnie (z przeprosinami) iz taki pad był.

Pomoc i365 raz mnie zawiodła - ale tylko RAZ, generalnie zaś reagują szybko na problemy - są dostępni nawet i o 1:00 w nocy. cPanel zawiera sporo przydatnych elementow.

Niewielu jest usługodawców, których mogę polecić tak jak i365.

Odnosnie kruczków - popatrz uwaznie na oferte - tam jest wszystko opisane.

Odnosnie kruczków - popatrz uwaznie na oferte - tam jest wszystko opisane.

Masz coś konkretnego na myśli ? Ja w sumie nic szczególnego nie widze (żeby brakowało, albo coś było nie tak)

Mam u nich springserver i konto sprawuje się bardzo dobrze - na początku było sporo problemów z konfiguracją, ale było warto. No i ich BOK jest dostępne praktycznie 24/7, odpowiedzi przychodzą zwykle po 2-3 minutach, nie tak jak gdzieniegdzie że na odpowiedź czeka się po pół dnia ;).

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

...odpowiedzi przychodzą zwykle po 2-3 minutach, nie tak jak gdzieniegdzie że na odpowiedź czeka się po pół dnia ;).

Pół dnia? ;) Mógłbym to przeżyć :)

Ja dostaję odpowiedzi po 2-3 dniach (jeśli wogóle raczą odpowiedzieć - mowa o easyisp).

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

warto tylko zwrócić uwagę na konkretne wersje np. mysql. ja się zagapiłem i trafiłem na serwer z mysql w wersji 4.0 co mi nie do końca pasuje, bo czasem przydałyby się zagnieżdżone zapytania, a te są dopiero od 4.1. nie wiem czy na innych maszynach mają już 4.1 ale warto o tego typu rzeczy dopytać ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

• 2 miesiące temu...

Ja mam problem z i365. Statystyki nieźle zawyżają mi zużywany transfer, a nikt z obsługi nie jest w stanie mi pomóc już od miesiąca...

Czy mimo to, że nie korzystam ani z pop3 (maila), ani z ftp to różnica w podawanych transferach w panelu cpanel i statystykach w awstats może wynosić aż 1,2 GB dziennie? I tu, i tu dane są tylko z HTTP.

Czy nie zauwazyliście u siebie na koncie w i365 problemów z zawyżaniem transferu?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

cpanel liczy całkowity transfer - nie tylko http, ale takze ftp czy maile, awstats tylko ruch dla glownej domeny, wiec musisz sobie dodac ruch z subdomen itd, ktory masz w osobnych statystykach - nauczenie sie korzystania z konta nie boli :).

pozdrowienia.

googlerulz.

Witam,

rejestracja domen wystartuje do końca września.

Jeśli chodzi o zliczanie transferu - CPanel analizuje po prostu wszystkie dostępne logi dotyczące ruchu na koncie z danego loginu, i tutaj nie ma możliwości "oszustwa". Programy statystyczne licza tylko ruch http i to dla pojedynczych domen osobno.

Pozdrawiam z i365.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności