Skocz do zawartości

Witaj z Kijowa (привет из Киева)

v1st

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj z Kijowa.

Koledzy mi pomóc zrozumieć, w jaki sposób o
ptymalizacji strony w Polsce. I zajmuje się optymalizacją stron w Rosji i na Ukrainie w Google i Yandex . A teraz przed zadaniem optymalizacji strony w Polsce. Problemem jest to, że nie wiem, języka polskiego, tylko asystent - Google tłumacz :)

Gdzie lepiej kupić linki? Nie kupić na punkty, ale za te pieniądze :) znalazłem się to - seopilot, linkolo, prolink
Gdzie umieszczać artykuły z linkami? Taka wymiana nie znalazłem :)

A w ogóle, jeśli są ludzie, którzy mogą mi doradzić na rosyjski, ukraiński i angielski - proszę pisać tutaj lub w prywatnych wiadomościach. Konsultacje z pewnością nie jest za darmo. Albo w zamian za mojego doświadczenia, jeśli może się przydać

Mam nadzieję, że za wyrozumiałość :)

powiela wiadomość w języku rosyjskim:

Привет из Киева.

Коллеги, помогите разобраться в особенностях провижения в Польше. Я занимаюсь продвижением в России и Украине в Гугле и Яндексе. И вот сейчас встала задача продвинуть сайт в Польше. Проблема в том, что я не знаю польский язык, единственный помощник — это гугл переводчик :)

Где лучше покупать ссылки? То есть покупать не за очки, а за деньги :) Из тех, что нашел сам, то показались адекватными эти - seopilot, linkolo, prolink

Где можно размещать статьи с ссыклами? Бирж таких не нашел :)

И вообще, если здесь есть люди, которые могли бы проконсультировать меня на русском, украинском или английском — отпишитесь пожалуйста здесь или в личные сообщения. Консультации разумеется платные. Или в обмен на мой опыт, если он вам нужен :)

Привет из Варшавы. Описал тебе на серче. очки лучше называть пунктами

Читал, что у вас гугл образца 2006-2007 годов. Судя по выдаче похоже на правду. Всякие сайты на доменах 3 уровня и поддоменах в выдаче присутствуют. Дорвеи также вижу.

Т.е принцип создал сайт-проспамил, срубил траф, сайт улетел - создал новый сайт - работает?

Также замечаю что на многих сайтах с контентом как то туго - то его вообще нет, то мало. У нас же у гугл юа и гугл ру стараются тексты побольше писать.

Читайте этот форум, даже с переводчиком. Вы найдете много информации. SWL имеет плохую сила теперь в Польше.

Ja korzystam z Seopilota i jestem zadowolony z rezultatów pozycjonowania, większość fraz mam w topie zresztą seopilocik to nie tylko linki ale także bezpłatne narzędzia analityczne bardzo przydatne dla seo specjalisty za które w innych serwisach trzeba płacić !!!

Spam detected!

Bardzo wściekła meblościanka

śmiesznie wygląda ta próba marketingu szeptanego na forum spamerów.
Ale za to sama forma jest "nowatorska" B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Uczcie się uczcie :D Bo jak się okaże, że będzie on językiem urzędowym to już nie będzie za dużo czasu na naukę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

podejrzewam, że cały ten temat to próba polepszenia opinii

No ale przynajmniej się postarali ;) Ładnie i składnie wszystko po rosyjsku napisali (czy też zainwestowali w tłumacza). Eleganckie wpisy, z sensem, bez błędów. Rzeczywiście "nowatorsko" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności