Skocz do zawartości

Ocena strony www.nimbus.ncse.pl

Maxi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Zmień sobie rozdzielczość ekranu na 800x600 i zobacz jak wygląda twoja strona dla częsci użytkowników

( z reguły są to userzy mający monitory 15" ) powoli co prawda ta reguła odchodzi w zapomnienie, ale jednak ...

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

mnie tam sie podoba. ale faktycznie powinienes zmienic szerokosc. polecam nie stosowac w tagach width okreslania szerokosci w pixlach tylko w procentach. to pozwoli ustrzec sie w twoim wypadku przed takimi sytuacjami. Bo jak na boczne talbele dasz po 20% to na srodkowa zostanie ci cale 60 wiec chyba spoko. wowczas niezalezne czy czytelnik strony bedzie mial rozd 800X600 czy 1024x1280 bo i tak bedzie taki sam rozklad. polecam. przynajmniej nikt nie bedzie gadal ze strona Ci "wystaje".

dalej... content spoko.

ale bede sie przywalal do tego chocby nie wiem co. bledy bledy bledy i jeszcze raz bledy. liczac na oko po 40 stracilem chec. przewaznie w tabelach. brakuje pozamykanych tagow jak </tr> </td>. <nobr> nie jest zalecane przez W3C oraz wiele innych...

ale to juz twoja strona, twoje bledy, twoj (bez urazy to fakt) brak profesionalizmu, co za tym idze brak poszanowania dla odwiedzajacych bo przez bledy kazdemy moze wyskoczyc jakis nieoczekiwany fus. pozatym bajzel w kodzie to nieodpowiednie podejscie do SEO.

mam nadzieje ze Cie nie urazilem bo nie o to mi chodzi. chodzilo mi raczej o zmuszenie Cie do dzialania ktore na bank przyniesie Ci korzysci w przyszlosci.

pozdro dla zrzędków ;-)

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

• 2 tygodnie później...

A jakie konkretnie błedy zauważyłeś?

a takie: https://validator.w3.org/check?verbose=1&ur...e.pl%2Fnews.php

i jeszcze takie: https://jigsaw.w3.org/css-validator/validat...e.pl%2Fnews.php

ogólnie da się z tym żyć

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

W kodzie kupa śmieci, layout zrobiony na tabelkach. Zdjęcie Pottera z headera kolorystycznie nijak się ma do reszty. Generalnie wizualnie nie wyróżnia się niczym ta strona, ale i też chyba ona nie ma się wyróżniac tylko dostarczać informacji. Ale że to nie moja działka, to od strony merytorycznej nic ci nie powiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności