Skocz do zawartości

Góralskie kwatery www.ustaska.pl

mariolosek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Pare tygodni temu prosiłem wszystkich o ocenę strony https://www.ustaska.pl, którą pozycjonuje pod takie frazy jak kwatery góralskie, chata góralska, góralskie kwatery.

Obecnie całkowicie przebudowałem serwis. Nadal jest oparty na Joomla, ale sam kod jest zgodny z w3. Co sądzicie o moim serwisie?

CO wedłu was warto by udoskonalić i zmienić. Serwis nie jest jeszcze w 100% wykończony, ale juz niewiele brakuje.

Z góry dzięki za wszelkie sugestie :rotfl:

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zatrzymam się na głównej:

- tekst bez nagłówków.

Proponuje podzielić tekst, skoro już jest tak długi (jak dla mnie zbyt długi) na jakies działy. Np. O gazdóce, O Stasku, O piknych miejscach, O atrakcyjach górolskich, O dojazdach do nos... Dzięki temu szybko znajdzie ktoś potrzebne informacje. Nagłówki daj wyboldowane, wieksze niż reszta tekstu.

- sucho

Zagraj zdjeciami w tekście a top zostaw statyczny z jakimś nagłówkiem żeby wszyscy wiedzieli na jakiej stronie sa i o co chodzi. To wbrew pozorom bardzo ważna rzecz. Zagraj zdjęciami Staska - czynnik ludzi zawsze powoduje, że robi sie milej na stronce. Dzięki wprowadzeniu zdjęć złamiesz też "ścianę" tekstu. Nie bedzie wydawał się tak długi, a może warto tez pomyśleć o skróceniu tekstu. User nie czyta - user przegląda.

- stopka

Faktycznie zbyt duża, za mocna w stosunku do reszty. Zminiejsz rozmiar fontu. Adres i numer kontaktowy daj nawet w topie po prawej stronie - z doświadczenia wiem, że to bardzo przydatne.

- nawigacja

"Gazdówka u Staska" - prowadzi do strony glównej - nazwij to prościej (strona glówna) i umieść na podstronach bo klikając czekam na nowe info a dostaje odświeżenie strony.

Nieszczególnie pasuje mi tu ten niebieski kolor znaczków przy menu. Pokombinuj z innymi kolorami.

;) Dzięki za uwagi. Niektóre rzeczy mogę wprowadzić od razu, inne bedą wymagały trochę pracy. Niektore teksty są chyba za długie.

Na górze chciałem w sumie aby ten flash był prosty, a strona, żeby była jak najbardziej przejrzysta.

Dzięki jeszcze raz za wszelkie sugestie

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności