Skocz do zawartości

Proszę o pomoc

seen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

co byście proponowali aby zwiększyć klikalność na reklamy na mojej stronce:

https://kodeks-pracy.ovh.org

juz sam nie wiem co mam zrobić?

może inne ułożenie reklam albo wkomponowanie ich w strone, może inna kolorystyka?

proszę o pomoc

Pozdrawiam

Łuszczyca, hemoroidy, grzybica to choroby o których warto wiedzieć więcej. Żyj zdrowo bądź zdrowy!

hmm właściwie to uważam wręcz przeciwnie, ludzie szukający kodeksu pracy, szukają np. jak bezpiecznie zwolnić pracownika, porad prawnych, regulaminu wynagrodzenia i innych różnego rodzaju porad prawnych, a to właśnie znajdą w reklamach.

Oczywiście, może się mylę :rotfl:

Łuszczyca, hemoroidy, grzybica to choroby o których warto wiedzieć więcej. Żyj zdrowo bądź zdrowy!

hmm właściwie to uważam wręcz przeciwnie, ludzie szukający kodeksu pracy, szukają np. jak bezpiecznie zwolnić pracownika, porad prawnych, regulaminu wynagrodzenia i innych różnego rodzaju porad prawnych, a to właśnie znajdą w reklamach.

Oczywiście, może się mylę :rotfl:

Skoro jest tak jak mówisz, to powinieneś mieć zadawalającą klikalność. Jeśli tak nie jest, to znaczy, że Ty się mylisz. A ja potwierdzam, że się mylisz, bo taki kodeks zrobiłem już 2 lata temu i wisiałem na czołowych pozycjach Google, Onet i WP, a kasa z tego marna.

Być może.

Jak chcesz więcej siana to napisz te porady sam i umieść je w płatnym dziale serwisu.

Acha! Masz jakieś problemy z kodowaniem w menu po prawej stronie.. i reklamach googla.....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności