Skocz do zawartości

RWDGenerator - program do generowania responsywnych serwisów www

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
demon szybkości to nie jest ale jak za darmo (dodatek) nie ma o narzekać..

No i zakończył sprawdzanie 30K  URL'a:

gindextester3BK.jpg

Program może działać i na 100 watkach ... jednak tu chodzi o proxy i metodę sprawdzania inurl: ale za to te proxy automatycznie pobiera poo przez API.

Dużo userów RWDGeneratora tworzy strony do indeksacji i dla nich ten dodatek GIndexTester może być pomocny przy sprawdzaniu co słychać .

Dobrze by było dołożyć szablonów do softu lub po prostu zlecić ale kto będzie chętny do takiego zlecenia

To nie jest program na abonament, więc każdy użytkownik może sobie dołożyć szablony we własnym zakresie.

Lub komuś zlecić... nawet potencjalnemu wykonawcy mogę na czas pracy udostępnić RWDGenerator by miał na czym pracować.

Ja nie mogę sam dorobić szablonów, bo nie mam na to wolnego czasownika i mi się koncepcje skończyły i nic nowego w tej materii raczej nie wymyślę :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a nie możesz go po prostu tutaj wrzucić do pobrania
Nie, bo i tak wymaga aktywacji, więc formalnej procedury "papierkowej" dla użytkowników RWDGeneratora = moich klientów.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zrobiłem test i czasu sprawdzania na tym co było pod ręką a były to jakieś profile K2 < ale to nie istotne>

gindextester3BK2.jpg

I sprawdzenie 23K URL'a trwało ~ 7 godzin, więc daje radę > 20 K, ale jest to dosyć czasochłonne.

Generalnie RWDGenerator nie wymaga sprawdzania programowego zindeksowania, więc program GIndexTester nie będzie darmowym dodatkiem dla przyszłych użytkowników, ale osoby zainteresowane mogą kupić indywidualnie. Natomiast obecni klienci - użytkownicy RWDGeneratora jeśli są zainteresowaniu nadal mogą go otrzymać / używać za free.

Kilka dni temu zrobiłem programem parę stron. Założenie - lecimy po taniości.

- darmowy haosting

- podpięcie darmowych domen

- bardzo dobre tematyczne teksty (znaczy zmieszane z generatora).

Efekt 9 z 10 siedzi w indeksie i mają już po kilka podstron zliczonych.

Poszło po około 100 linków na domenę plus add url.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Efekt 9 z 10 siedzi w indeksie i mają już po kilka podstron zliczonych.
I jak tam index wszedł ten dziesiąty "serwis" ?

Mysalelm, ze G "lubi" wszystkie domeny niezależnie od końcówki ... Tak czy inaczej lubi *.co.pl w cenie ~ 2 zł za domenę .

Piszę z tabletu wiec nue sprawdzam wszystkuego ale: site:*.co.pl

Około 166 000 wyników (0,28 s)

---

Na 24 h jest 5 podstron SERP

Tak mi wyszło jak napisałem.

Osoby używające program GIndexTester jako powinni pobrać ostatnią wersję 1.0.4 <z linku jaki został przesłany w e-mailu> gdyż poprzednia miała BUGA i pobieranie nowych proxy zatrzymywało jeszcze przed sprawdzeniem wszystkich url, co powodowało wydłużooooone sprawdzanie.

Ostatnie sprawdzanie testowe, ale ma małej ilość URL: 170 URL w czasie ~ 2.30 sekund > screen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności