Skocz do zawartości

RWDGenerator - program do generowania responsywnych serwisów www

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak to nie odpowiada ? Przecież aktywowałem konto chyba, że zbiegiem okoliczności to było kogoś innego. 

Trudno 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pisałem

Lub wysłać fakturę zakupowa oraz stary kod aktywacji.

----

Ale nie wiem do kogo te zgłoszenia wysyłasz skoro minęło 20 minut i nic nie mam ma poczcie https://www.http200.pl/:
e-mail: systemy.internetowe@gmail.com oraz w spamie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Odpisałem na twoją wiadomość 

Wysłałem Ci kilka dni temu kod do programu z maila z którego zakupiłem od Ciebie program :)  [ flaxxxxxxxxxx@gmail.com ]

Wysłałem Ci kod potrzebny do aktywacji programu z maila z którego zakupiłem program.
Również zgadza się to że wysłałem Ci wiadomość na maila którego podałeś wyżej w poście :)

Jeśli nadal wystąpią problemy z aktywacją softu to pisz śmiało, na pewno uda nam się rozwiązać mój problem :) 

Niestety nic nie dostaje, więc nie jestem wstanie Ci pomoc...

Teraz jest ...

• 4 tygodnie później...

Program godny polecenia :) 

Do końca tygodnia obowiązuje cena promocyjna na zakup programu RWDgenerator, która wynosi tylko 100 zł netto.

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314
REGON: 301740913

Kontakt:

E-mail: systemy.internetowe@gmail.com
Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:
ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

:pisze:

• 8 miesięcy temu...

Cześć

Odgrzeję trochę temat :)

5+ za program.

Do typowych html sprawdza się dobrze.

Proste strony generowane z plików wsadowych są OK, ale nie powalają. Aby wyglądało lepiej trzeba niestety ręcznie wklepywać. Program mógłby posiadać więcej możliwości konfiguracji  w zakresie automatycznego generowania stron .... ale, cóż, dziś kupujemy go takim jaki jest więc trzeba się cieszyć tym co otrzymujemy.

Generalnie  : ułatwia pracę na szczeblu podstawowym więc jest jak najbardziej pomocny gdy chodzi o hostingi bez PHP.

Zatem polecam :)

Podziękowania dla Mion -a za wszelką pomoc i odpowiedzi na pytania.

Pozdrawiam

Dnia 17.01.2018 o 20:38, johnan napisał:

Generalnie  : ułatwia pracę na szczeblu podstawowym więc jest jak najbardziej pomocny gdy chodzi o hostingi bez PHP.

Zatem polecam :)

Do tego  do końca tygodnia jest GRATIS :zdziwko:

• 1 miesiąc temu...
W dniu 8.03.2018 o 17:12, r3ni napisał:

wrzuciłem 100 subdomen (nowe z treścią ) żeby sprawdzić [..] strony postawione na subdomenach i wygenerowaną losową treścią.  strony postawione  programem Miona RWD generator. 

[..] Subdomeny weszły.

RWDgenerator nie jest już i nie będzie rozwijany, ale jak widać nadal się przydaje .... wiec jak by ktoś chciał zakupić  to czwartku  jest promocja cenowa:  kup teraz w cenie 100 zł netto. (oszczędzasz 50 zł)

lub nadal jako dodatek gratis przy zakupie RED'a -  systemu zarządzania zapleczem i przekierowaniami - https://redv2.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności