Skocz do zawartości

RWDGenerator - program do generowania responsywnych serwisów www

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem, że OVH wprowadziło:

VPS SSD: Niedrogi serwer VPS o wysokiej wydajności- OVH / 11,99 PLN Netto / m-c (czyli 14,75PLN brutto)

idealne pod rożne zastosowania. Przechodząc do sedna sprawy dla nowych użytkowników w ramach zakupu oferuje zainstalowanie panelu hostingowego vesta panel na wykupionym VPS'ie oraz jego konfiguracje do obsługi DNS secondary od OVH.

Oczywiście nie jest, to żadna usługa administracji VPS'em tylko jednorazowa usługa instalacji panelu z zabezpieczeniami jakie oferuje "fabryczny" vestapanel. Oferta kierowana dla osób nie posiadaniach nawet podstawowych umiejętności obsługi linuxa.

Cena programu RWDGenerator bez zmian 250 netto.

:pisze: 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co już "nie generuje" stron?

Szablony może każdy z użytkowników tworzyć wedle uznania i zapotrzebowania z programem są dolaczone przykladowe jako startowe. Reasumujac projekt ma się bardzo dobrze.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

program zdecydowanie warty zakupu

szablonów jest sporo - można robić elegnackie wizytówki, wartościowe zaplecza, stronki wspomagające indeksacje

działam programem od kilku dni i musze powiedzieć że jest świetny :)

No ja wiem o tym, bo używam i jestem bardzo zadowolony. Pytanie o rozwój softu. Wspominałeś o cmsie i innych bajerach. Jestem w stanie zapłacić za dodatkowe funkcje. Tylko nie widzę aby coś się działo,  nowością była funkcja wstawiania linków ale w tej formie i tak była dla mnie bezużyteczna. 

tak była dla mnie bezużyteczna

dlaczego?

przecież w szybki i automatyczny sposób można wygenerować wiele podstron na których można umieścić masę linkówi to wszystko kilkoma kliknięciami :)

Wspominałeś o cmsie
I nawet zaczął powstawać, ale akurat CMS, to zupełnie inna kategoria programowa nie mająca związku głównym nurtem programu. Tak, czy inaczej jak zostanie dokończony, to użytkownicy którzy z pewnością go też dostaną.

Zastosowana funkcja wstawiania linków jest bardzo użyteczna gdyż "potrafi" linkować konkretne anchory dla linków. Natomiast co za ciąg znaków podstawi, to zależy tylko i wyłącznie od operatora, więc mają uprzednio przygotowane szablony tekstów można wstawić setki linków lub całe bloki linków w treści podstron. 

Poza tym głównym przeznaczeniem RWDGeneratora jest tworzenie mikroserwisów zapleczowych lub wizytówek www np:

https://budujesz.co.pl/

Oczywiście typowego spama indeksującego też można generować.

Ile wygenerujesz stron i ile podmienisz i jakie anchory zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Sam program nie nakłada na to żadnych ograniczeń.

prosta funkcja dla każdego arta = 0  geneic< ------------------- >anchor 100%. Wstawiamy losowo ile chcemy 0-5 etc a nie bawić się w zamianu tulink anchor etc

"Ile wygenerujesz stron"

program nie generował mi ponad 1 000 stron

powiem Ci jak ja to robię

wrzucam setki lub tysiące linków w miejscu podlinkowanie (same linki)

w kilku tekstach źródłowych z synonimami dodaje kilka lub więcej "<a href="TULINK">{zobacz więcej|link|www|strona www|ciekawy link|kliknij|zobacz}</a>"

wrzucam teksty do projektu i generuję setki podstron na których pojawiają się linki

To dziwne, bo ja w testach generowałem znacznieeee powyżej 1000. Z tym, że program nie ma funkcji generowanie zadanej liczby podstron i kolejne trzeba degenerować w trybie ich dodawania. 

Zawsze możesz do mnie przesłać do pliki tekstów źródłowe  i przeprowadzę test  :pisze: 

To dziwne, bo ja w testach generowałem znacznieeee powyżej 1000. Z tym, że program nie ma funkcji generowanie zadanej liczby podstron i kolejne trzeba degenerować w trybie ich dodawania. 

Zawsze możesz do mnie przesłać do pliki tekstów źródłowe  i przeprowadzę test  :pisze:

Jak chciałem wygenerować 2000 podstron, to zawsze program ucinał mi do 1000. Mion, ten program lepiej indeksuje niż donindekser etc, proszę Cię tylko abyś o niego dbał, bo możesz na nim zarobić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności