Skocz do zawartości

RWDGenerator - program do generowania responsywnych serwisów www

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

RWDGEnerator ma wiele zastosowań nie tylko do generowania spamów blasterów indeksujących, co stanowi akurat produkt uboczny.

Tak, czy inaczej stabilne strony zawierające linki na pewno lepiej indeksuja. Zresztą do teraz "serwis" usera z ma niezmienne site:

Około 122 wyników (0,12 s)

I to na darmowej subdomenie CBA.

Ja oferuje coś więcej, bo instalacje oprogramowania hostingowego na VPS'ie umożliwiające utrzymywanie serwisów we własnych domenach. Kosz domeny *.co.pl, to 2 zł wiec x 10 = 20 zł Na 10 domenach można postawić co najmniej 10, 20 (n) subdomen, co daje 100 spam blasterów  w cenie 20 zł + 11 zł hosting...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

pisałeś że don zaindeksował 23% paczkę linków k2 discuz i easyblog

ja indeksowałem dwoma metodami posty na forum po 500 linków plus strona wygenerowana rwd generatorem która miała chyba z 500 podstron gdzie wrzuciłem też te linki k2

po 1 dniu wszystkie podstrony tego serwisu były zaindeksowane

po 2 dniach sprawdziłem zaindeksowanie k2 i otrzymałem wynik ponad 62% zaindeksowanych

samymi postami wynik był marny, strona wygenerowana rwd generatorem zaindeksowała sporo linków :)

Zaindeksowanie linkowanej strony potocznie mówiąc linka nie jest celem samym w sobie. Celem są TOPY "pozycjonowego serwisu".

RWDGenerator z modułem linkującym jest jednym z wielu narzędzi które może być wykorzystane by to właśnie osiągnąć.

Fakt jest taki, iż wygenerowane za pomocą RWDGeneratora "serwisy" jak dotąd indeksują się dobrze. Do tego przy odrobinie nakładu można  tworzyć własne szablony dla generowanych stron i podstron, co dodatkowo je dywersyfikuje.

Natomiast  jak będzie wykorzystywany, czy do budowy statystycznych indekserów, czy też statystycznych mikro serwisów zapleczowych, produktowych, responsywnych wizytówek www itd... zależy tylko i wyłącznie od użytkownika programu.

OT: Idą upały :okularnik:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Informuje, iż wszystkie faktury za zakup programu RWDGenerator w lipcu zostały wysłane.

Jeśli ktoś nie dostał proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Dariusz Janicki

:pisze:

• 3 tygodnie później...

@UP > Zgadza się.

• 2 tygodnie później...

Co prawda statyczne strony generowane za pomocą RWDGeneratora indeksuja sie w 100 % więc nie ma co sprawdzać,  ale może przydać się jako dodatkowe SEO narzędzie, a jest nim GIndexTester jako - darmowy (niezobowiązujący) dodatek dla użytkowników obecnych:

gindextesterB.jpg

gindextester2B.jpg

Sprawdzanie trwa trochę długo, ale za to do skutku .....

Jutro można się zgłaszać po porgram GIndexTester .

Przy okazji przypomnę, że do konca sierpnia RWDGenerator można kupic w pormocyjnej cenie 200 zł netto.

:pisze:

Jak pisałem datek GIndexTester działa wolno, ale małymi krokami do przodu.. Wieczorem załadowano 29.526 adresow URL do sprawdzenia:

gindextester3B.jpg

i po 11 godzinach do sprawdzania zostało tylko 3557, więc do południa pewnia da radę wszystkie ~ 30K URL'a <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności