Skocz do zawartości

RWDGenerator - program do generowania responsywnych serwisów www

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda dzień "Black Friday" mamy już za sobą, ale zakup RWDGeneratora z dodatkiem GIndexTestera w promocyjnej cenie 200 zł > 120 zł netto możliwy jest do końca bieżącego miesiąca.

Dla wszystkich którzy zakupili program w obecnej promocji <proszę się do mnie zgłosić ponownie> lub zakupią dostaną mały bonus  :prezent:  "od firmy" w postaci programu GHarvester alias Wytrwały żniwiarz.

/**

Wytrwały żniwiarz jako bonus nie obejmuje programów zakupionych wcześniej. W razie potrzeby można zakupić indywidualnie.

*/

Procedura zakupu programu :

Jeśli jest Pani/Pan zainteresowany zakupem proszę przesłać dane do faktury. Napier wystawiam proformę po zaksięgowaniu wpłaty fakturę.
Przesłanie e-potwierdzenia wpłaty możne przyśpieszyć aktywację programu.

Ewentualnie można dokonać bezpośredniej wpłaty kwoty: 147,60 brutt na konto podane na stroni firmowej ...Tytuł wpłaty  Black Friday <email> kupującego i wysłać do mnie potwierdzenie wpłaty.

Dariusz Janicki

----

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

INFO do promocji "Black Friday"- większość programów została rozesłana/aktywowana przynajmniej do osób którzy przesłali potwierdzenie.

Ale jak ktoś jeszcze nie otrzymał, a wplata powinna być zaksięgowana proszę o kontakt.

Faktury roześlę jutro.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Działa działa tylko jeśli używamy proxy, to trzeba mieć proxy pod przeglądarki najlepiej własne z autoryzacją na IP lub bez autoryzacji.

Lub dodawać bez proxy [ ]:

textsubmitterdziala.jpg

Jaki system operacyjny ?

Przeglądarka chrome zainstalowana ?

Konta WordPress  są wczytane do okna programu 

Wygląda na to, że niewłaściwe dane do logowania są.

--

Po założeniu bloga trzeba pozamykać takie dodatkowe okienka informacyjne jakie w nim się pojawiają po pierwszym logowaniu.

W odpowiedzi na zapytania o wysyłanie Emila z formularza kontaktowego < jak już ktoś koniecznie musi> stworzyłem podstawowy plik wyslijemail.php odbiorcy danych z formularza i wysyłających na nasze konto pocztowe > do nas.

Wysyłanie oparte jest na module PHPMailer i metodą SMTP, więc potrzebujemy knot pocztowe jako z którego Emil będzie wysyłany. Odbierać możemy na innym dowolnym. Testowałem na Gmailu i o dziwo maile nie wbijały do spamu.

KOnfiguracja - ustawić w skrypcie wyslijemail.php własne dane do konta SMTP.

Plik wysyłający Emila  może być na innym serwerze niż nasz wygenerowany wtedy akcje z kodu formularza

Zmieniamy z :
<form class="form-horizontal" role="form" method="post" action="wyslijemail.php">
Zmieniamy na: 
<form class="form-horizontal" role="form" method="post" action="https://www.mydomena.com/wyslijemail.php">

Skrypt do pobrania z: https://seoapp.pl/programy/RWDGeneratowyslijemail.zip

--

Dodam, że jest to bardzo spartańska wersja ale biednego Emilla :glaszcze:   powinna wysyłać

najprościej zrobić to tak

Dodajesz w teksty w których generujesz te 1000 podstron po jednym linku html , w sposób jak poniżej

<a href="TULINK">{anchor1|anchor2|anchor3}</a>

A w "Konfiguracja projektu->Podlinkowanie"  wklejasz te 1000 linków, po wygenerowaniu projektu program rozdzieli losowo linki

rozdzielna losowo, więc proponuję do jednego artykułu dodać 2 lub 3 linki

Proszę zapoznać się z tymi nagraniami tyczącymi właśnie obsługi linków:

Wprowadziłem zmianę w programie polegającą na zwiększeniu ilości linków na pojedyncza stronę.

Aktualna wersja programu RWDGenerator, to 1.0.1.0 do pobrania ze stałej lokalizacji ZIP'a.

W ostatniej promocji w skład zestawu wchodził również GHarvester - wytrwały żniwiarz, więc pozwolę sobie tutaj poinformować iż wydałem nową wersję 1.1.0.5 która ma poprawione generowanie footprint.  Teraz wygenerowania kilkudziesięciu tysięcy i wczytanie do głównej listy trawa kilkadziesiąt sekund nie minut. Pobrać można ze stałej lokalizacji.

Posiadam problem który polega na tym iż program loguje się, dodaje tytuł wpisu i nagle się wyłącza przeglądarka.

Nie wiem dlaczego tak się dzieje.

Taki mam blad w text submiterze

WTG: unknown error: Runtime.evaluate threw exception: SyntaxError: missing ) after argument list

at Object.InjectedScript._evaluateOn (<anonymous>:875:140)

at Object.InjectedScript._evaluateAndWrap (<anonymous>:808:34)

at Object.InjectedScript.evaluate (<anonymous>:664:21)

(Session info: chrome=47.0.2526.106)

(Driver info: chromedriver=2.12.301325 (962dea43ddd90e7e4224a03fa3c36a421281abb7),platform=Windows NT 6.1 SP1 x86_64)

WTG: unknown error: Runtime.evaluate threw exception: SyntaxError: missing ) after argument list

at Object.InjectedScript._evaluateOn (<anonymous>:875:140)

at Object.InjectedScript._evaluateAndWrap (<anonymous>:808:34)

at Object.InjectedScript.evaluate (<anonymous>:664:21)

(Session info: chrome=47.0.2526.106)

(Driver info: chromedriver=2.12.301325 (962dea43ddd90e7e4224a03fa3c36a421281abb7),platform=Windows NT 6.1 SP1 x86_64)

Posiadam problem

Ja z kolei jestem właścicielem problemu, że jak czytam takie kwiatki to muszę w kwestii formalnej.

Bez urazy :)

Problemu się nie posiada, problem można jedynie mieć.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Ale ja wiem :) Najprawdopodobniej zmienił się kod formularza lub jeśli są to stare blogi WP nie ma danego elementu < starych nie obsługuje>  i program nie może prawidłowo wypełnić pól i przeglądarka się zamyka.

Obecnie jestem już na wyjeździe świątecznym, ale po świętach zrobię przegląd funkcji dodających i w razie potrzeby wprowadzę stosowne zmiany.

:pisze:

Posiadam problem

Ja z kolei jestem właścicielem problemu, że jak czytam takie kwiatki to muszę w kwestii formalnej.

Bez urazy :)

Problemu się nie posiada, problem można jedynie mieć.

Dzięki za poprawienie.

Nie do końca jestem pewien czy słuszne :)

Otóż słowo posiadam jest synonimem słowa mieć więc na to samo wychodzi :)

https://www.synonimy.pl/synonim/posiadać/

Zgadzam się że w tym przypadku słowo mieć znacznie lepiej pasuje niż posiadam.

Tak czy siak każdy wie o co chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności