Skocz do zawartości

Prośba o ocenę bloga - e-commerce

SCO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Bardzo prosze o ocenę pisanego rpzeze mnie bloga.

Co ewentualnie zmienić, co poprawić, co Was denerwuje ?

Blog jets miejscem w którym w wolnej chwili publikuję informacje/przemyślenia/ciekawe oferty które moga przydać się osobom związanym z e-commerce.

Targetem docelowym sa przede wszystkim osoby początkujące bądź średniozaawansowane - tematy jak i język którym na blogu sie posługuje, jak i same instrukcje, są dość szczegółowe, tak aby każdy miał szansę wszystko zrozumieć.

Strona: www.sprzedajewnecie.pl

Pozdrawiam,

Jakub Kuszyński

W tytule jest Homepage... .

Artykuły w slajdach są nieczytelne (duże okno).
W prawej kolumnie wszystkie bloki nie mają wyraźnego podziału.
Odstęp od górnej krawędzie strony zbyt duży (40px).. niewykorzystana przestrzeń.. jeśli do celów wizualnych to mniejszy.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

• 2 tygodnie później...

Usuń justyfikację - tekst przez to się zlewa i ciężko się czyta.

Masz zaindeksowane osobno obrazki ktore są wpostach(ustaw opcję w yoast lub zainstaluj attachement redirect)

usun banery ... albo wstaw właściwe :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred:

justyfikacja była w pierwszych artach - później staralem sie już jej nie ustawiać, a poprzednie pousuwac, widac niedokładnie usunąłem :) - ok, zapisuję do listy poprawek :)

obrakzi - ok, dzięki :)

bannery - oj tam oj tam :D, chodzi o funkcjonalność, niebawem cos tam wstawie :) Jak usunę to nie będę miał motywacji, a dopóki straszą to jest większe prawdopodobieństwo, że szybciej się tym zajmę :D

Presta:

- Homepage - ustawione specjalnie :)

- Artykuły w slajdach - mógłbyś to trochę rozwinąć ... może przez rozdzielczość, bo tutaj wielu zarzutów nie słyszałem, a i u mnie wyświetla sie prawidłowo. Sprawdzałem responsywność i także dziuiałało ok.

- Kolumna poprawiona - mam nadziej, że lepiej :)

odstęp - do zrobienia - zapisuję

Dzięki serdeczne wszystkim za podpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności