Skocz do zawartości

Dobre proxy

jolan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prośbę do osób, które mają konta w proxymarket i proxygenie - wrzućcie kilkadziesiąt adresów do sprawdzarki na freeproxy.ru i powiedzcie jaki macie procent dobrych adresów.

Mi wychodzi < 50% Po "wyczyszczeniu" adresów w tej ich sprawdzarce skrypt od razu zaczął mi lepiej działać więc chyba podaje w miarę obiektywne wyniki.

Powiem Tobie tylko tyle, sprawdzaj proxy czymś innym. Ta sprawdzarka została postawiona głownie do innych celów.

Ja sprawdziłem działa ok 75% z puli proxymarket + proxygen ale i tak nie prawidłowo to sprawdza.

Soft inny pokazuje ok 95% działających to jest prawidłowa liczba bo widze jak harwester wykorzystuje te proxy, więc działają.

Dokładnie tak jak napisał Ci Max, wszystko zależy od tego jak te proxy jest próbkowane. Wcześniej miałem pewne zarzuty do ProxyMarketu, ale to był problem testera Scrapebox'a, a nie samych proxy. SB oznaczał 50% prosiaków jako ubitych, ale już przy harveście bez problemu na nich pracował. Do testowania prosiaków specjalnie kupiłem UltraSeoMastera Miona, bo tam jest miodzio.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności