Skocz do zawartości

Robić stronę o SEO?

Nsb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pozycjonowanie.pl i inne też mi Seo fora :D

Na pozycjonowanie.pl można znaleźć sporo przydatnego info, którego nie uświadczysz tutaj, choćbyś niewiem jak wyrafinowane zapytania w szukajkę wpisywał.

Pokemony - cóż, są nieodłącznym składnikiem każdego forum :)

Nie sądze aby to wynikało z błędów a raczej z testów. Nie możesz powiedzieć, że jakieś twierdzenie jest błędne jeżeli nie robiłeś analizy i testów przez kilka miesięcy. Można sobie tylko gdybać...

Zrobiłem całą masę testów i analiz.

Mogę się obiema rękami podpisać pod tym, co napisał Arturro.

Pozdr,

Z

Nie jesteś pierwszą osoba, która wpadła na ten pomysł. Rok temu założyłem stronkę www.pozycjoner.org, gdzie miały być - tak jak mówisz - artykuły dla początkujących, narzędzia, linki itp. Napisałem kilka ciekawych artykułów, ale obecnie projekt stoi w miejscu. Taj jak powiedział Erbit - osoby mniej znające się na pozycjonowaniu mogą mieć czas i ambicje do napisania artykułów dla początkujących i stworzenie takiej witryny, natomiast "zawodowcy" raczej nie mają ani czasu, ani chęci na takie rzeczy. Dlatego rok temu, kiedy wiedziałem o SEO dużo mniej niż teraz, napisałem kurs pozycjonowania, który cieszy się ogromnym powodzeniem i kilka innych tekstów oraz zbudowałem taki serwis. Teraz wiem dużo więcej, pozycjonuję strony "na poważnie" i brakuje mi czasu, a także zapału do kontynuacje projektu. :)

P.S. Jeśli chcesz, mogę Ci przyznać status Administratora na mojej stronie – po co zaczynać od nowa i przechodzić wszystkie najtrudniejsze etapy, jak ma się już wszystko przygotowane (jest kilka artykułów, forum z 333 postami, narzędzia, linki, domena jest dobrze wypozycjonowana i ma PR=4, a serwis jest na tyle popularny, ze napisali o nim w najpopularniejszym miesięczniku komputerowym w Polsce). :D

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

no on szukal redaktorow a nie chcial zostac u kogos redaktorem.

Nie proponowałem zostania redaktorem, tylko status Administrator, co jest równoznaczne z przejęciem serwisu.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności