K-ny Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Witam, Złapałem właśnie Comperie, a raczej PP ComperiaLead na oszustwie podczas rozliczania wniosków. Zostało za pośrednictwem mojej strony założone konto oszczędnościowe w ING, wpłacono na nie 10 000 zł, a dziś jest już tam nieco więcej. Partner powinien więc otrzymać z tego tytułu wynagrodzenie, a tutaj status wniosku: "Odrzucony". Napisałem więc reklamację do PP i podałem im nawet numer tego konta - po jakimś czasie reklamacja także została odrzucona. Czy ktoś złapał też ich tak na "gorącym uczynku"? Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2015 przez K-ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A przeczytałeś dokładnie regulamin? Może był tam zapis o górnym limicie kwoty od której dostajesz procent? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ny Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 WARUNKI: "Prowizja naliczana za założenie konta przez użytkownika", nawet nie trzeba nic wpłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja w poprzednim miesiącu zareklamowalem 60 wniosków gotówkowy doradca, oczywiście po wcześniejszym kontakcie z klientami, comperia się bardzo zepsuła, oczywiście zawsze jest to wina banków Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Czekam na rozliczenie od listopada ub roku, więc bez komentarza. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Od kiedy Comperia została SA to zaczęli przycinać na wnioskach. Nie złapałem ich za rękę bo mam za dużo wniosków by analizować ale konwersja spadła dość znacząco, nie da się tego inaczej wytłumaczyć. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alo Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Bardzo czesto i najwięcej problemów z prowizjami jest z powodu takiego zę banki źle informują Comperialead o złożonych leadach i innych ofertach założonych za pośrednictwem Comperialead „K-ny” jesteś pewny że osoba która złożyła konto klikneła w poprawne zbudowany link z Twoim ID, wyobraź sobie że Jan Kowalski to bardzo popularne nazwisko, informacja o tym że masz w tym banku konto nie jest argumentem do naliczenia prowizji. Musi byc dowód a te dowody przewaznie gina w banku. To banki nie chcą dzielić się swoja kasą. Czasem mam wrażenie że osoby z banków przypisują sobie złożone leady a nie partnerowi Comperialead. Napisz do Comperialead dokładnie opisując problem, tam nikt na pewno nie chce zabrać Twoich pieniędzy.Jak wspomniałem wcześniej większość problemów to problem z rozpoznaniem ID do której profity musza być przypisane, przeważnie to zły link, lub olanie tematu przez bank.Piszę tak bo będąc partnerem Comperialead już kilka lat poznałem cały cykl jaki odbywa się od momentu wygenerowania linku – leada do momentu uzyskania prowizji.Z biegiem czasu nabrałem zaufania do działań Comperialead, znam już ten cały cykl. I uwierz mi w 99,9% wina jest po stronie userów i banków. Mi kilka leadów poprostu znikło w banku, juz nie robie ledów na ten bank. Niestety nie moge opisać jaki bo sie przyczepią o pomówienie Ja jestem pewny że wyjaśnisz wszystko jeśli dokładnie opiszesz Comperialead sprawe. Napisałeś „Złapałem właśnie ....”Jesteś pewny ? a może to Ty próbujesz wyłudzić pieniądze. Zastanów się co piszesz, bo zawsze są dwie strony medalu. Przemyśl to co napisałem wyżej, myślę że rozwiązesz pozytywnie sprawę tym bardziej że jestes pewny że racja jest po Twojej stronie. Trochę ostro pojechałeś, chyba deko przegiąłeś SEO i SEM - www.rwnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ny Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Konto zostało założone dobrze, wniosek zarejestrowany w panelu PP jako oczekujący. Umowa o prowadzenie konta została podpisana, pieniądze na konto wpłacone. Po odrzuceniu wniosku napisałem reklamację i podałem im nawet numer tego konta bankowego i co dalej... reklamacja odrzucona. Myślę więc, że to nie ja przeginam. Ile osób musiało tak zostać oszukanych?? To pierwszy wniosek, który byłem w stanie sprawdzić... i o dziwo okazuje się, że akurat ten jeden nieuczciwie został potraktowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alo Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Z pewnością wszystko się wyjaśni, jesteś przecież pewny swojego, pisz do skutku motywując argumentami. SEO i SEM - www.rwnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Z pewnością wszystko się wyjaśni, jesteś przecież pewny swojego, pisz do skutku motywując argumentami. ale tu nie chodzi o jedną prowizję Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-ny Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Mi akurat chodziło tylko o tą jedną, bo wcześniej "nikogo nie złapałem", ale widać że reklamacji jest sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Tak troszkę z innej beczki, zauważył ktoś od piątku problemy ze zliczaniem wniosków w comperi , czy tylko u mnie coś się dziej nie tak Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santi1000 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam.U mnie też nie zlicza wniosków od piątku w comperi. Ponadto w bankierze również są problemy .Pisali o modernizacji a potem już nic nie raczyli napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Niestety ale w Polskich PP to bardzo często spotykam się z tym niezliczaniem wniosków, brakiem odpowiedzi na maile itp. Ostatnio faktura wystawiona do jednego z PP, 14 dni termin płatności, a po 16 dniach Pani pisze że pomyliła się w rozliczeniu i żeby fakturę poprawić bo kwota jest niższa. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałp Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Korzystałem z pp comperii i moim zdaniem w większości przypadków to firmy pożyczkowe i banki naciągają wydawców. Zarówno ja jak i koleżanka musieliśmy reklamować część wniosków za które ewidentnie przysługiwała nam prowizja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi