Skocz do zawartości

UWAGA na Comperia.pl / ComperiaLead.pl !

K-ny

Rekomendowane odpowiedzi

comperia lead to był dobry program, grudzień/styczeń rozpoczęła się nowa polityka w comperi, u mnie stopniowo cieli, przyzwyczajali mnie, przez dwa lata współpracy na kgdoradca miałem średni 50-70% zaakceptowanych wniosków, w tej chwili maksymalnie 8%, a co szanowna comperia zrobiła z reklamacjami? chcesz reklamować musisz podać numer umowy z banku, w innym wypadku reklamacja z miejsca zostanie odrzucona,

uciekać z comperi chociażby do m2m chociaż i oni mają swoje za pazurkami

• 4 miesiące temu...
  • 7 lat później...

Opinie o ComperiaLead? Koniecznie przeczytaj! 

Moim skromnym zdaniem program partnerski ComperiaLead to oszustwo, a raczej działanie na skraju legalności. Moje doświadczenie z tą firmą nauczyło mnie jednego: przestać wierzyć w bajki! Z moich kilkudziesięciu wniosków, które zostały prawidłowo przesłane do banku, ŻADEN NIE ZOSTAŁ POZYTYWNIE ROZPATRZONY. Każdy z wniosków był rozpatrywany przez kilka miesięcy, po czym odrzucany! Wygląda mi to na wyrafinowane oszustwo. Wielokrotnie pisałem do Comperii z pytaniem o powód odrzucenia 100% moich wniosków, ale po wielu miesiącach pisania, nie otrzymałem żadnej konkretnej odpowiedzi. 53 wnioski, które potencjalnie miały generować prowizję w wysokości ponad 6000 zł, zostały odrzucone bez podania przyczyny.

spacer.png

Jeśli masz zamiar współpracować z tą firmą - radzę uważaj! Po prostu szkoda Twojego czasu!  Osoby zainteresowane moim przykrym, ale pouczającym doświadczeniem z programem partnerskim ComperiaLead zachęcam do zapoznania się z treścią artykułu pt

https://informatyka-porady.blogspot.com/2023/08/comperialead-opinie-podziel-sie-swoja.html

UWAGA NA COMPERIALEAD! 

Z mojego doświadczenia wynika, że ComperiaLead może odrzucać nawet 100 proc. przekazanych do banku wniosków. W moim przypadku ponad 50 wniosków odrzucono przez podania konkretnej przyczyny. Fachowcy z Comperii podobno od kilku miesięcy badają mój przypadek i cały czas czekam na wyjaśnienie. Wnioski z marca - teraz mamy sierpień, a odpowiedzi nadal nie otrzymałem. Kilkadziesiąt maili, zero logicznych odpowiedzi. Moim zdaniem to jedno wielkie oszustwo i nic poza tym!

• 4 miesiące temu...

Ehh. Przecież to jest wszędzie. Połowa wniosków, które powinny nie jest akceptowana. To nie koniecznie jest kwestia pośrednika, często też wina leży po stronie banku, czy chociażby przeglądarki.

Pozdrawiam

Swidnica24 - Lokaty w Portalu o Świdnicy  Portal dla kobiet

Portal Biznesowy  Inne niezaindeksowane.