Skocz do zawartości

Kontent machine

bananasltd

Rekomendowane odpowiedzi

Najpopularniejszy z całej grupy (KM, WAC - bardzo rzadkie aktualizacje, AutoContentWriter - nieaktualizowany wcale, SEO Content Machine - droższy i mnie nie przypadł do gustu, ContentFoundry - ten wybitnie mi się nie spodobał, inne). Większość dodawarek obsługuje właśnie API KM, a inne tylko czasami. Możesz wziąć abonament 1mc za kilkadziesiąt $ i wypróbować. Ogólnie soft znany i uznany, ciągle rozwijany, najkompatybilniejsze API, w pewnym sensie wytycza "standard". Jeśli masz konkretne pytanie, to postaram się odpowiedzieć. A tak to w sumie nie bardzo wiem co Ci napisać ? No ... fajny jest :D

Edit: Sprawdziłem, za 147$ kupiłem lifetime w promo.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Porada :)

Zapisz się do newslettera autora KM, po 2 tygodniach (o ile nadal tak to działa) dostaniesz info:

you will get a crazy 40% discount for this money making machine.
Grab Your 40% Discount Here
IMPORTANT: This discount will be live only for the next 24 hours. Hurry up before the price increases.

Jak już będziesz miał soft to pogadamy o spinerach ;) - daj znać.

E: SCM pobierz trial za free i zerknij sobie.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

oj dzieki! - zapomniałem, że oni też badają adresy - ostatnio nabyłem droga zakupu tani vpn na trzy lata własnie sprawdziłem jak działa - promocja jest od razu ;)

Ko ntent Ma chine 217

a pisałem do właściciela i twierdził żeżadnych upustów nie ma... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności