Skocz do zawartości

Cache w onet.pl

bialy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moj pierwszy post ;-)

Dreczy mnie od jakeigos czasu taka rzecz :

Co ile czasu onet wywala z cesha strony ?

Wyszukujac jakies slowo otrzymuje wyniki w jednej postaci ( Title , description) A po kliknieciu w link na stronie do ktorej mnie odeslal onet jest zupelnie inny.

Co lepsze z tego co zauwalyzlem to onet nie usowa starego cesha tylko dodaje kolejna kopie tego same linku i traktuje ja jako osobna strone.

ps. Nie wydaje mi sie aby to bylo spowodowane zmiana crowlera czy enginu do wyszukiwania bo taka sytuacja trwa od hmm okolo 5-7 miesiecy :)

Witam, moj pierwszy post ;-)  

Dreczy mnie od jakeigos czasu taka rzecz :  

Co ile czasu onet wywala z cesha strony ?

Wyszukujac jakies slowo otrzymuje wyniki  w jednej postaci ( Title , description) A po kliknieciu w link na stronie do ktorej mnie odeslal onet jest zupelnie inny.  

Co lepsze z tego co zauwalyzlem to onet nie usowa starego cesha tylko dodaje kolejna kopie tego same linku i traktuje ja jako osobna strone.

ps. Nie wydaje mi sie aby to bylo spowodowane zmiana crowlera czy enginu do wyszukiwania bo taka sytuacja trwa od hmm okolo 5-7 miesiecy :lol:

A czy to ma jakies znaczene, masz strone ,dajesz odpowiednią pożywke, indeksujesz i po ptokach :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności