Skocz do zawartości

Jak teraz robicie konkretne frazy?

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak teraz robicie (skutecznie) konkretne, pojedyncze frazy?

"Siłom i godnościom osobistom" .... Koniec cytatu.

Wątpię aby ktokolwiek poważnie podchodzący do SEO robił "pojedynczą" frazę ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak teraz robicie (skutecznie) konkretne, pojedyncze frazy?

Skutecznie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak Wam nie wstyd ? Kolega grzecznie pyta. Sekunda, zaparzę tylko dużą kawę i rozpiszę w punktach szczegółowo z uwzględnieniem najnowszych zmian wykazanych przez ostatnie testy.

Edycja: Przepraszam, skończyło mi się mleko a czarnej nie piję. Strasznie mi przykro, chwilowo nieaktulne.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Jak Wam nie wstyd ?

A o Tyle nie wstyd, że ktoś kto pracował latami nad pozycjonowaniem, które przynosi rezultaty, nie ma zamiaru dzielić się swoją wiedzą z "byle kim".

To jest pytanie z serii "Dajcie mi złoty środek, który natychmiast mnie uzdrowi."

Kolega zapewne żartował z tym pytaniem.

Na żarty przyjdzie czas za parę dni ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ktoś kto pracował latami nad pozycjonowaniem,

no jeśli tak długo, to mordęga. Masz rację też bym się w takim układzie nie dzielił z

"byle kim"

autor tematu to zrozumie

Kolega zapewne żartował z tym pytaniem.

Jawnie szydził, nawet przez myśli by mi nie przeszło, że ktoś to może na serio wziąć - bystrzaki :)

Na żarty przyjdzie czas za parę dni

"Lepsze jutro było wczoraj" - damy radę, spokojna rozczochrana :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Hagen, nie wiem czy do mnie bijesz czy co? pisz jaśniej na przyszłość.

Do pozostałych osób, nie chodzi mi o gotowca. Tylko coś chociaż mniej więcej.

Narobiłem trochę różnych testów i linki tak właściwie zostawiłem nieco w tyle stąd moje pytanie czy w ogóle znaleźliście coś solidniejszego od metod stosowanych po Penguinie 2.1.

No ale cóż, widać będę musiał sam zrobić testy.

Beerbrant, z tym się akurat zgodzę ;) Tylko właśnie nadal widać sporo ofert i zapytań o pozycjonowanie 1-3 fraz. Jak oni to robią? ;) (że się im opłaca)

I to jest właściwe pytanie.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Narobiłem trochę różnych testów

No ale cóż, widać będę musiał sam zrobić testy

Komuś tu nochal rośnie!

org_278.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności