Skocz do zawartości

Jak teraz robicie konkretne frazy?

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W każdym wypadku podstawa to dobra baza miejscówek do linkowania, a że każdy ma inną to i tak efekty będą inne. Nie ważne czy będziesz robił 301, czy walił przez zaplecze, czy inne cuda na kiju. Wyniki masz tak dobre jak dobre są twoje miejscówki do spamowania, a z tym coraz gorzej, bo lemingi pokochały DT

Z drugiej strony sprawdzałem niedawno linki z tzw. mocnych katalogów, które są już chyba na wszystkich możliwych publicznych listach i są masowo dodawane do dt ale nadal dają kopa.

Być może jest jakaś reguła algorytmiczna, która wyklucza uwzględnianie niektórych stron przez disavow. Ciężko sobie wyobrazić zniwelowanie mocy linków z serwisów Agory, bo ktoś je wstawił do disavow.

zawsze się liczy ilość wychodzących linków i do jakich stron prowadzą, a strony które przyciągają ruch zawsze są lepiej traktowane

a nie przypadkiem ilość przychodzących linków i z jakich stron prowadzą ? Człowiek całe życie się uczy i umiera głupi jednak, pech :szampan:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Wśród linków, spamu, katalogów, tzw. dobrych list/miejscówek należy pamiętać o tym, ze algorytm cały czas ewoluuje. Są nowe czynniki wpływające na ranking. Można także z powodzeniem wykorzystać bugi, anomalie i inne wahnięcia. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

No to bardzo fajnie, że załapałeś ! Cieszę się, że mogłem pomóc.

A liczyłem, że jedynie załapiesz bezsens swojego postu - nie ma co tracić wiary w ludzi, budujące :)

Edyta: literówka

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

No to bardzo fajnie, że załapałeś ! Cieszę się, że mogłem pomóc.
A liczyłem, że jedynie załapiesz bezsens swojego postu - nie ma co tracić wiary w ludzi, budujące

No ale ja od ciebie nic nie chcę albo właściwie to chcę trochę mniej pie...lenia na forum !

@Cyber

I znów gadasz o sobie, cóż za narcyzm :P

I tak monolog uprawiasz, więc EOT.

Edit: @lixe - rzeczywiście w tym przypadku bez znaczenia jak bardzo Cyber się myli na swej drodze i tak nic z tego nie ma.

Ja treraz robię "blog seo" oraz "jak zabić M...." ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności