Skocz do zawartości

Windows 10

myszak

Rekomendowane odpowiedzi

Używam 10-ki od 5 dni na lapku i póki co nie stwierdziłem by cokolwiek mi nie działało. Mam jedynie wrażenie że dłużej się uruchamia od starej 7-ki. Jeszcze parę dni testów i usuwam 7-kę, bo zajmuje 21GB, a na SSD każdy GB jest na wagę złota.

Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potrzebuję wyczyścić system i się zastanawiam nad upgradem?

Im więcej czytam na ten temat, tym jestem bardziej sceptyczny. Przy okazji dowiedziałem się, że 7 też dostała telemetryczne aktualizacje. Wstrzymam się z aktualizacją do momentu kiedy wyłączenie telemetrii, naprawdę ją wyłączy.

nihil fit sine causa

@Trotyl Przed sekundką dosłownie u znajomego oglądałem zdalnie totalnie świrującego ZP, po powrocie szablonów na maszynę ze starą windą wszystko działa.

Np. w PM masz efekt ciągłego wylogowywania, jakby coś czyściło "w cronie" cookies.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Z przesiadką z Win 8.1 do 10-ki nie ma większych problemów, schody robią się gdy chcemy migrować z Win7 do 10-ki, producenci starszych lapków niestety nie oferują sterowników, dlatego przed upgrade warto sprawdzić, czy producent oferuje wsparcie dla 10-ki dla naszego sprzętu, w przeciwnym wypadku nie ma sensu migrować.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Niekoniecznie producent musi oferować sterowniki do swojego laptopa. Można poszukać na stronach producentów podzespołów sterowników na 10, a jak nie to na 8.1 bądź (możliwe, że działają) na 7.

Bardziej mnie zastanawia fakt, ile informacji microsoft zbiera dzięki 10tce.

PM masz efekt ciągłego wylogowywania, jakby coś czyściło "w cronie" cookies.

Zenek chyba mnie zmotywuje do nauki C#, bo w kodzie takie rzeczy można ogarnąć od ręki ;) Widać podniosła się poprzeczka ochrony folderów systemowych.

w10privacy winprivacy.de

A bezpieczne to to?

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności