Skocz do zawartości

Windows 10

myszak

Rekomendowane odpowiedzi

traktować jak Vista

ale Vista to był szajs był wolny i w ogóle

a 8.1 jest dużo szybszy niż 7, a jeśli się nie chce kafelków to sa programy że można sobie zrobić menu start i usunąć kafelki

myślę że najważniejsza jest szybkość i wydajność systemu :)

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W temacie wielozadaniowości, to ja mam zawsze otwartych kilka aplikacji i każda z nich otiwera kilka okien. Od dawna pracuję na 8.1 i jest to maszyna wirtualna, hostem też jest 8.1. Nie narzekam:)

Czsto jednoczesnie pracuję na 3 systemach. Host Win 8,1 i dwie maszyny wirtualnel WIndows 7 i Windows 8.1.

Dziś na maszynie wirtulanej z 8.1 pojawiła mi się oficjalna zjawka "Uzyskaj Windows 10"...

Wdrożenia systemu ERP enova365

To raczej kwestia przyzwyczajeń. Jest spora grupa ludzi, która po prostu nie lubi zmian.

Szczególnie te środowiska, w których komputery wykorzystuje się jako woły robocze; nie ma co się dziwić :)

Przypominam sobie, że za dzieciaka wchodziło się bez żadnego komentarza w każdą nowinkę techniczną, a dzisiaj jak system działa, to się go nie rusza, bo przenoszenie wszystkich danych, ponowna instalacja softów i ogarnianie ich licencji zajmuje jednak sporo czasu.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

To raczej kwestia przyzwyczajeń. Jest spora grupa ludzi, która po prostu nie lubi zmian.

Szczególnie te środowiska, w których komputery wykorzystuje się jako woły robocze; nie ma co się dziwić :)

Przypominam sobie, że za dzieciaka wchodziło się bez żadnego komentarza w każdą nowinkę techniczną, a dzisiaj jak system działa, to się go nie rusza, bo przenoszenie wszystkich danych, ponowna instalacja softów i ogarnianie ich licencji zajmuje jednak sporo czasu.

Dlatego warto uzywać maszyn wirtualnych i spróbowac zrobić upgrade. Mozemy szybko wrócić do starej wersji, a przeniesienie na nowy komp całego systemu to prawie kwestia przekopiowania jednego dużego pliku. To też kwestia wieku, choć ja mam 50+ i nie mam problemów z nowinkami.

A mi się marzy windowsSEO, Okrojona wersja, bez żadnych zbędnych dodatków, ale obsługująca wszystkie standardy windows8 niech wygląda jak 95 ale nie zamula!!

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

A mi się marzy windowsSEO, Okrojona wersja, bez żadnych zbędnych dodatków, ale obsługująca wszystkie standardy windows8 niech wygląda jak 95 ale nie zamula!!

Proponuję Windows Server. W wersji Core to prawie jak DOS :)

Gdybym chciała z mojego Windowsa 7 zrobić Windows 10 to muszę mieć klucz instalacyjny z tego pierwszego? Bo wydaje mi się, że go nie mam, kupowałam komputer w sklepie z zainstalowanym już systemem i nie mam naklejki z kodem pod spodem :/

Windows 10 będzie bezpłatną aktualizacją. Czy będzie potrzebny klucz instalacyjny to nie wiem. Przypuszczam, że nie. Jeżeli jednak ktoś będzie instalowal od podstaw to na pewno tak i na pewno jakos ten klucz trzeba będzie uzyskać. Przypuszczam, że stary nie zadziała. W kwestii klucza, to potrafi on być czasem ukryty - np. w netbooku mojej zony był przyklejony pod baterią (trzeba ją było wyjąc).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności