Skocz do zawartości

Windows 10

myszak

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jeden komp z Vistą i chciałbym tam zainstalować 10

Chciałem wypróbować na laptopie "pustym" który kurzył się na polce,  2 letni z Windows 7/64  okazuje się że CPU nie jest obsługiwany w Windows 10. Na reszcie mogę zainstalować ale żal mi aplikacji które na pewno nie będą obsługiwać 10 ke. 

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Visty nie uaktualnisz do 10. Tylko 7 i 8.

Max, jak działają na 8 to na 10 też powinny, chciałem na tablecie zaktualizować, ale tam chyba jest jakaś inna wersja jak Home, bo klucz nie wchodzi. Poczekam swoje, sporo ludzi chwaliło 10 już jak był technical preview, z aplikacjami problemu nie było, ale na pewno będą jeszcze łatać, tego się nie da uniknąć. Ale jak mi tylko dla tabletu dają, to biere.

Ja od rana już na Windows 10, duży pozytyw, wszystkie aplikacje śmigają, mało tego nie trzeba robić żadnych kopii plików, bo nic nie kasuje, także ustawienia softów itp. pozostają nie naruszone.

Jak komuś nie spasuje Windows 10 ma 30 dni na powrót do starego systemu jednym przyciskiem, ale nie wiem co tu może nie spasować, jak komuś się podobał windows 8 czy windows 7 to spokojnie się spodoba windows 10

@Clave klucz potrzebujesz tylko jak robisz czystą instalację, nie potrzebujesz jak robisz aktualkę z 7,8. Jak Ci nie wyskoczyło to ściągasz program https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10i jedziesz ;)

Robiłem dziś 9 aktualizacji z 7 i 8 do windows 10 wszystkie przebiegły bez problemu, także nie ma się czego obawiać, z ciekawostek nowy IE czyli EDGE wreszcie wygląda jak przeglądarka

nie ściągałem jeszcze ale są różne

windows 10 -  zwykłe  windowsy

windows 10N - zgodne z UE bez mediaplayera i chyba przeglądarki

windows 10KN - specjalna wersja dla Korei bez mediaplayera i  jakimiś skrótami

windows single language - tylko z jednym językiem (raczej bezsensu ale pewnie jest mniejsza)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ja od rana już na Windows 10, duży pozytyw, wszystkie aplikacje śmigają, mało tego nie trzeba robić żadnych kopii plików, bo nic nie kasuje, także ustawienia softów itp. pozostają nie naruszone.

Jak komuś nie spasuje Windows 10 ma 30 dni na powrót do starego systemu jednym przyciskiem, ale nie wiem co tu może nie spasować, jak komuś się podobał windows 8 czy windows 7 to spokojnie się spodoba windows 10

Hej, a z jakiego systemu upgradowałeś bo ja z 7-mki i szlag trafił kompa bo sypneły się pliki systemowe na C :(

Ja mam windows 7 i nigdzie ani słowa o możliwości przejścia na 10 (nie żebym chciał zmieniać system :P)

Na lapku z 8.1 jest informacja o win10

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Ja mam windows 7 i
Ja też mam W 7 i na dole pokazywała się opcja przejścia na W 10 teraz jej już nie ma

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności