Skocz do zawartości

Windows 10

myszak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Działa wszystko, zasada prosta działało na 7/8 to będzie działać na 10

No nie do końca, żona wczoraj zrobiła aktualizację, a ma na kompie zaporę Comodo, komp cały czas krzyczy że nie działa. Ale jeszcze dokładnie się temu nie przyjrzałem z braku czasu.

Jeśli chodzi o ustawienia/programy wszystko zostaje, sama aktualizacja nie kasuje nic.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

wszystko zostaje,
A ile wolnego RAM i procesora zostaje  ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czy można przyjąć takie założenie, że wszystkie aplikacje co działały na 7 będą działały na 10?

Co dzieje się z kontami pocztowymi? Czy zostają bez zmian, czy są usuwane? Chodzi mi o archiwum maili, adresów itp. Czytałem, ze do obsługi poczty jest inny program, Live jest usuwany. Czy to prawda?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A ile wolnego RAM i procesora zostaje

Nie wiem dokładnie bo to komp żony i nawet nie miałem czasu popatrzeć dokładnie. W każdym razie wszystko zostało ale zapora nie działa, więc jeszcze nie wszystko działa na windows 10.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jeśli chodzi o ram i cpu to muszę pochwalić, mam dwa komputery i na obu "przyspieszenie" jeden i5, drugi starszy g840.
Można poczytać że win10 jest mniej zasobożerna, ja to mogę potwierdzić, u mnie obyło się bez problemów - ale nie musi tak być u każdego ;)

Finan jeżeli chodzi o COMODO to niestety jest problem bo i zainstalować go się nie da. Więc niestety jest niezgodny z W10. A tak u mnie przynajmniej wszystko inne spokojnie działa.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

A czy zrobili/ zachowali wsteczność i działają na nim też aplikacje 32 bitowe ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"If you will be installing the operating system for the first time, you will need your Windows product key (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx). For more information about product keys and when they are required, visit the FAQ page.  "

Jak wydłubac klucz z laptopa jak nie mam naklejki z nim ?

Jeśli nie masz naklejki, to znaczy, że masz klucz przypisany do BIOSU lub UEFI, więc przy aktualizacji system sam sobie go pobierze, nie musisz nic wpisywać. No chyba, że usunąłeś Windowsa 7 lub 8 i chcesz zrobić czystą instalację Windowsa 10 bez aktualizacji, to wyciągniesz go Product Key Viewer'em.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności