Skocz do zawartości

Windows 10

myszak

Rekomendowane odpowiedzi

Wywaliłem wszystkie partycje, bo przecież "co złego może się stać, najwyżej wrócę do 8.1 i zainstaluje stery" :D Jestem o tyle zdziwiony, że na PC 8.1 o klucz nie pyta - zasysa go sobie z BIOS czy tam z UEFI, Acer też ma to przeklęte UEFI, ale kluczu do Win tam najwidoczniej nie ma, bo winda powinna sama go wyciągnąć przy resecie klucza z konsoli. No nic, nie chce ktoś kupić tableta? :D

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Irek: też o tym myślałem :D Ale jest problem z dołączaną klawiaturą i touchpadem - nie działają. Trzeba do klawiatury dopiąć klawiaturę do USB, widziałem gdzieś przelotem jakieś patche do kernela na to, ale nie chce mi się zdecydowanie bawić. Napiszę zaraz maila do acera.

A miał ktoś przypadek że po instalacji 10 na laptopie internet się muli? Wczytuje stronę i wczytuje, można spokojnie kawę zrobić. I nie mam pomysłu gdzie szukać przyczyny. Sterowniki zainstalowane najnowsze, to samo. Laptop to hp ProBook 4545s

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

(chociaz cale zycie wyzywalem userow apple od najgorszych)

W odróżnieniu od telefonów to komputery z pod znaku ugryzionego jabłka są OK.  Spodoba się.  ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Czasem przy instalacji 10 pojawia się komunikat:

Po uaktualnieniu nie będzie można przywrócić komputera do ustawień fabrycznych.

Windows odpowiada:

Komunikat ten oznacza, że po aktualizacji Windows 10 partycja odzyskiwania systemu pozostanie w urządzeniu, jednak nie będzie funkcjonować.

To powstaje pytanie po jaką cholerę Windows 10 pozostawia partycję odzyskiwania skoro ona i tak nie zadziała ?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności