Skocz do zawartości

[startup] PKSI prosty katalog www

marcin421

Rekomendowane odpowiedzi

Co się wam stało z tym wysypem skryptów katalogów, nigdy nie było tyle rodzimych do wyboru

nikt nie robi tego z pobudek charytatywnych, jeśli chodzi o darmowe skrypty. Tworze się sobie baza gdzie można spamować , a reszta po prostu stawi to na swoich domenach i hostach :)

Jedyny plus to mogły być punkty w SWL, ale na razie nie widzę jakiś spektakularnych pzreslanek ze ten skrypt będzie mieć stabilne duże site, testować można, ale przynajmniej ja nie mam zamiaru robić komuś poligon dla spamowania na swoich hostach. Amen

hehehe dobrze powiedziane ;) Niestety nie zajmuję się pozycjonowaniem, wolę programować. Udostępniam narzędzie, jeśli komuś się przyda to się ciesze

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nigdy nie było tyle rodzimych do wyboru

nikt nie robi tego z pobudek charytatywnych Tworze się sobie baza gdzie można spamować, a reszta po prostu stawi to na swoich domenach

ja nie mam zamiaru robić komuś poligon dla spamowania na swoich hostach

Trafnie sprawę ująłeś. W takim razie nie gorzej postawić blogocop, przynajmniej bez spamu i linki w zamian.

Fajnie, że udostępniasz coś od siebie nie chcąc nic w zamian, ale to nienormalne :)

Wszystko ładnie pięknie ale ponieważ takich "skryptów" jest coraz więcej taka propozycja, przydałoby się pisać od razu bezpośrednio, że skrypt jest linkware bo pod to podpada najbardziej tak samo jak tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t=0&start=0 . Skrypt powstał po to aby właściciel mógł zarabiać/korzystać na dodawaniu do niego linków .

Poza tym. Co ma z tego ten kto to ustrojstwo postawi, nic tak na prawdę kolejny skrypt typu webmini/easydir.

...

No dokładnie, dlatego nawiązałem do blogocop, chociaż w zamian skubnąć można tematyczne, wartościowe linkacze. Ale gdyby PKSI nie był jednym z kolejnych skryptów, na pewno cieszyłby się powodzeniem. Tylko sprawa taka... tego u nas w ostatnim czasie sporo, i spowszedniało :)

Niemniej życzę powodzenia

Całkiem fajny projekt. Pod SWL to moim zdaniem nada się bardzo dobrze bo:

- posiada archiwum (dodatkowe podstrony, linkowanie wewnętrzne)

- tagi, podstrona z tagami (dostęp do wszystkich tagów jakie są alfabetycznie, znów linkowanie wew.)

- popularne wpisy (linkowanie wew.)

- strony według Page Rank (dodatkowe podstrony i znowu linkowanie wew.)

- losowe wpisy na górze (dodatkowy atut i dostępność do podstron)

- pingowanie wpisów

- szybko się strony przeładowują

To wygląda jak robione specjalnie pod tworzenie dużej ilości site i łatwą indeksacje ale jak w praktyce będzie to się okaże.

Przydałoby się jeszcze sitemap i kanał RSS lub nawet pingowanie samego RSS i sitemap. (być może to już jest)

Dzięki, na pewno skorzystam.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności