Skocz do zawartości

[startup] PKSI prosty katalog www

marcin421

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

marcin jesteś inteligentny człowiek, ściągnij sobie demo zennopostera jest darmowe, i sam sobie zrobisz szablon dla dodawania d PKSI w 5 minut :) i nic nie zrobisz zennoposter po prostu naśladuje działania człowieka i to automatyzuje to ze zaraz dodam tobie 10 stron z automatu to nic tobie nie da, bo ta aplikacja jest przegladarlkowa, działa bo sprawdzałem na swoim testowym PKSI :D

Plus dla ciebie jest taki ze mało osób ma Zennopostra w minimum wersja 5 wątkowej, wiec takie szablony myślę nie będą zagrożeniem dla twoich katalogów.

Mam sobie katalog pksi.net.pl, ale żaden wpis nie wpadł :)

może dlatego, że masz płatne wpisy :D

Przy pomocy zenka można omijać naprawdę ciężkie bariery a pksi nie wygląda na skrypt solidnie zabezpieczony - no chyba, że smsem - to wtedy nie tylko bot ale i człowiek tam rzadko zaglądnie :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

od dawna mam szablon do pksi i nie ma z tym skryptem jakiś większych kłopotów. Tylko moja lista jest raczej słaba i mało miejsc gdzie można dodać swoje wpisy. Pewnie w masowych dodawarkach robią to z większym rozmachem :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

marcin421, najnowsza 1,4

a nawet nie wiem od czego się zaczyna

daje 100% ze ty z swoim doświadczeniem w kodowaniu, robiłeś by to 2 razy szybsze jak ja swoim lamerskim klikaniem :) Zennoposter ma 2 rodzaje kodowania szablonów, prosty wchodzisz na stronę zaznaczasz pola do wylenienia, definiujesz captcha, klikasz, przechodzisz do kolejne kroku, zapisujesz i masz. I sposób dla bardziej zaawansowanych użytkowników co się znają na kodowaniu. W jednym i drugim przypadku zrobienie szablonu do PKSi jest bardzo łatwe, bo to katalog co niema kategorii, prosty formularz i tex captcha.

• 4 miesiące temu...

Witam chciałem zainstalować ten katalog na localhoscie lecz mam taki błąd

dodam że używam XAMP na normalnym serwerze działa wszystko OK

Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Jak wywalę .htacess to znika mi wszystko z ekranu

Wrzuciłem takie załączenie Bibloteki IonCUBE w pliku php.ini

zend_extension_ts = "E:\xampp\htdocs\ioncube_loader_win_5.2.dll"

Włączyłem bibloteki w php.ini

extension=php_curl.dll

iconv.input_encoding = ISO-8859-1

iconv.internal_encoding = ISO-8859-1

iconv.output_encoding = ISO-8859-1

Co zrobić aby to odpaliło

Piszę to w dziale dla początkujących więc darujcie złośliwe uwagi

https://tobestgames.pl- Poradniki, kody recenzje do gier 

https://ultimatefifa.pl - Wszystko o trybie ultimateteam w  grze FIFA

Samo php w ogóle ci działa ?

<?php
phpinfo();
?>

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności