Skocz do zawartości

Krytyka możliwa tylko z jednej strony

Arcane89

Rekomendowane odpowiedzi

Warto zapoznać się z poniższym screenem:

mb3LFcB.png

Szczerze to nie dziwi mnie to zachowanie. Napisałem posta, którego już niestety nie udało mi się dodać. Tekst posta w poniższym cytacie.

Pragnę przy okazji zauważyć, że temat nie łamie regulaminu forum - wzmianka dla moderacji.

Szczerze to wypada, aby temat został - aczkolwiek istnieje duże prawdopodobieństwo, że zostanie z czasem usunięty, ponieważ uraża władzę forum, która to jest nieomylna i jako jedyna ma prawo do krytyki. Niestety, ale cała "branża seło na forum pio" zniżyła się do strasznie podłego poziomu. Z miesiąca na miesiąc obserwuję coraz więcej tematów, w których autorzy są szeroko wyśmiewani, a poziom ironii sięga sufitu. Za takie zachowania nie ma kar, nie ma punktów ujemnych. Trzymaj się w grupce, liż tyłki innym i może ponownie zostaniesz "szanowanym" użytkownikiem tego forum.

Obecnie głównym hasłem tego forum wydaje się być "Hajs musi się zgadzać".

Forum to nie ZUS, wiec uczestnictwo jest dobrowolne dlatego nie bardzo rozumiem tego typu "żali"... hmmm.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Napisałem posta, którego już niestety nie udało mi się dodać.

bo temat został przeniesiony w inny dział w czasie kiedy pisałeś swoją odpowiedz, teraz zrobiłeś to samo. Piszesz w nieodpowiednim dziale, za chwile będą kolejne gorzkie żale bo przenoszę w odpowiedni dział?? link do tematu fachowca gdzie i toczyła się dyskusja https://www.forum.optymalizacja.com/topic/209707-priv-problem-z-forum/

Przed tym jak krytykować należy sprawdzić czy temat nie jest w innym miejscu, na dodatek polecam nauczyć się formatować obrazki bo rozwalasz szablon forum, celowo nie usuwam bo za chwile powiesz, że to cenzura.

Tak dla Twoje informacji my z Fachowcem sobie wszytko wyjaśnili i on zrozumiał, że linkowanie do nielegalnej apteki z własnej stopki to tylko jego wina.

Obecnie głównym hasłem tego forum wydaje się być "Hajs musi się zgadzać".

No co ty, wszystko robimy charytatywnie, bo tak naprawdę pracujemy w dużych korporacjach na kierownicznych stanowiskach, a pozycjonowanie to nasze hobby, ot dla zabicia nudy.

Słabo u ciebie kolego z prawdopodobieństwem ;)

Są 3 opcje - zdarzenia (więc nie tak dużo ;)

1. Temat zostanie skasowany

2. Temat zostanie przeniesiony

3. Temat zostanie w poprzednim miejscu

Więc?;)

Szczerze to mnie też nie dziwi już zachowanie, zwłaszcza kobiet ;) (i tylko im, myślę że większość panów z tego miejsca, zdecydowałaby się na zrobienie czegokolwiek z ich tyłkiem ;)

Regulamin jest od tego by się zapoznać, i chyba nie ma w tym niczego złego

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

PiO od dawna już zmienia się w drugą elektrode.pl

No to kolega pojechał po bandzie - na elektrodzie.pl nikt nie jeździ po ludziach jak zadają lamerskie pytania jak ktoś chce to odpowiada a jak nie to milczy.

Tacy forumowicze jak Konik Morski czy Blake już dawno by dostali bana za swoje słownictwo i jazdę po nowicjuszach choć muszę przyznać że Blake ostatnio bardzo się poprawił :good:

Tacy forumowicze jak Konik Morski czy Blake już dawno by dostali bana za swoje słownictwo

Jakieś przykłady "słownictwa", czy jak zwykle gadasz, żeby własny głos słyszeć ?

nikt nie jeździ po ludziach

A to też do mnie ? O takie "jechanie" jak tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/topic/116836-zennoposter/?p=1409097 chodzi ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

No to kolega pojechał po bandzie - na elektrodzie.pl nikt nie jeździ po ludziach jak zadają lamerskie pytania jak ktoś chce to odpowiada a jak nie to milczy.

Elektroda to rak polskiego internetu :)

Temat wałkowany wielokrotnie, zamykam.

@cyber Czekam na odpowiedź na moje pytania z postu nr 12. Zarzuciłeś mi nieodpowiednie słownictwo, podaj więc przykłady. Teraz mnie obrażasz, twierdząc że połowa moich postów to bełkot a argument, którego użyłeś jest absurdalny - za szybko napisane.

Piszesz w drażliwym temacie a swoim zachowaniem w moim odzuciu dajesz zły przykład i naruszasz regulamin forum.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności