Skocz do zawartości

Katalogowanie stron > Pakiety TrustRank

Matif

Rekomendowane odpowiedzi

"kaszdy osze jak mosze" ;)

@blake: jaka tematyka ? Z ciekowści pytam, no i jak długo się utrzyma :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z ciekowści pytam, no i jak długo się utrzyma :)

pilsy, jeszcze nie zdarzyło mi się żeby jakaś domena trzymała się krócej niż 6 miesięcy. Są też takie i wcale ich mało nie jest co trzymają się od około 1,5 roku.

PS. Oczywiście nie dotyczy to przedmiotowego katalogowania o którym jest mowa w tym wątku, bo tego nie kupowałem, mam inne swoje miejscówki a przykład pozycji był podany tylko w celu pokazania, że nie ma czegoś takiego jak czekanie na zbawienie czy nabieranie "trusta" przez świeże domeny a tym bardziej śmieszne twierdzenia, że szybkie linkowanie to pewny filtr. Od 3 lat nie dostałem żadnego filtra (w sensie takim, że zacząłem linkować i spaliłem domenę po tygodniu czy dwóch). Updajty to inna sprawa, zawsze zmieniały się przy nich reguły do których trzeba było się dostosować od nowa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co do "blogasków", dotarł do mnie link z zapytaniem czy jadę "zatańczyć albo zaśpiewać na festiwalu" :)

https://www.silesiasem.pl/festiwal-seo-2015-katowice

Odpowiedziałem, że jak chce obejrzeć kabaret i się pośmiać to bliżej mam do Krakowa ;)

Takie "akcje" robione są właśnie dla takich jak autor tematu - opowiadanie bajek o tym jakie to wielkie umysły i algorytmy rządzą całym googlem i że tylko nieliczni byli w stanie poznać ich tajemnice (oczywiście ci, których loga będą co 2 metry na potykaczach poustawiane). No i oczywiście, że jest to taka czarna magia, że nikt oprócz nich nie ma szans tego ogarnąć i jedyne słuszne rozwiązanie to zapłacenie im odpowiedniego abonamentu a oni będą odprawiać magiczne czary nad domeną klienta. I wszystko by było fajnie, bo ktoś prowadząc swój biznes nie ma czasu na szukanie informacji o pozycjonowaniu czy linkowaniu, kupowaniu narzędzi itd. (ja też jak złapię gumę to jadę do wulkanizatora a nie łatam na ciepło gumy, nie kupuje maszyny do wyważania kół ani kompresora tylko po to żeby je 2 razy w roku dopompować). Problem w tym wszystkim jest taki, że jeżeli ktoś robi robotę dobrze to nawet nie ma czasu na takie wyjazdy, bo klienci z polecenia walą drzwiami i oknami. Jeżeli ktoś wywiesza banery na wymyślonym przez siebie jakimś "dożynkowym festiwalu" i łapie jelenii na ilość, którzy będą te banery sponsorować to o jakiej fachowości możemy tutaj rozmawiać?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

dość beztrosko możesz naparzać w domenę w okresie mniej więcej maj-październik oraz listopad-kwiecień. Trzeba się nielicho postarać żeby w tych okresach samoistnie dostać pod d...e. A w okresach tzw. update'ów (czytaj: masowego przymuszania do adwrods'a) i tak masz duże szanse po w/w d...e dostać, więc tak naprawdę... wybór należy jak zawsze do Ciebie :)

@blake: wiem że dziś pryma aprilis ale jakis chory jesteś - takie długie konkretne merytoryczne wypowiedzi ... święto ! :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale jakis chory jesteś

No zgadłeś, gardło boli, katar, chyba grypa będzie. Trzeba się szybko leczyć bo weekend ostre grzanie się szykuje :D

Oby :) Bo już jest 37 stopni, a wiadomo, że u faceta 37,1 to już choroba obłożna jest.

Korzystajcie z wiedzy póki Blake przeziębiony, bo sensownie pisze :D Też jestem zdania, że trzeba linkować nie czekać na zbawienie, oczywiscie wszystko z głową, wypalone śmietniki omijać z daleka. No chyba, że ktoś jest White to niech słucha wypocin Matta, mnie osobiscie mdli jak przypadko wejdę na jego przemówienie.

u faceta 37,1 to już choroba obłożna jest

No ale to nie upoważnia do takiego gadulstwa :)

Cały przemysł seło z działu ogłoszenia nam padnie.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Nie przewiduje armagedonu. Co najwyżej na allegro zabraknie aukcji z multikodami, bo sprzedający nie będą przygotowani na taką ilość :)

PS. Nie zapominajcie, że dzisiaj jest 1 kwietnia :D

chyba grypa będzie

Toż już przecież była , znowu coś w temacie przewidujesz ? :D

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=grypa+katalog%C3%B3w

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności