Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony z dużą ilością podstron

Rudolf50

Rekomendowane odpowiedzi

To będzie głównie optymalizacja i linkowanie strony głównej ?

Nie, to będzie optymalizacja ze szczególnym naciskiem na odpowiednie rozplanowanie linkowania wewnętrznego, a następnie linkowanie z zewnątrz. Ale nie linkowanie do samej strony głównej, tylko zarówno do niej, jak i do najważniejszych kategorii, a nawet podkategorii. Od święta wybieraj do linkowania także podstrony produktów

Od święta wybieraj do linkowania także podstrony produktów
Wielki Czwartek 2 Kwietnia (Czwartek)
Wielki Piątek 3 Kwietnia (Piątek)
Wielka Sobota 4 Kwietnia (Sobota)
Wielkanoc 5 Kwietnia (Niedziela)
Jeszcze tylko jutro 1 link i wyrobiony jestem, uffffff :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Wielki Czwartek 2 Kwietnia (Czwartek)

Wielki Piątek 3 Kwietnia (Piątek)

Wielka Sobota 4 Kwietnia (Sobota)

Wielkanoc 5 Kwietnia (Niedziela)

Jeszcze tylko jutro 1 link i wyrobiony jestem, uffffff

Nie lepiej przyje*bac blasta np. minimum 500k, jak przystało na prawdziwego, twardego, profesjonalnego blakhatowca. A później modlić się (czytaj testować) aby nie zbanowali. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie lepiej przyje*bac blasta np. minimum 500k

Panie kolego, a nie lepiej ten cement wozić taczką, zamiast tak na plecach worki taszczyć ?? Oj nie ! To jeszcze gorzej ! Próbowałem ... kółko się w plecy wrzyna :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

a nie lepiej ten cement wozić taczką,

Panie kolego, nie wszędzie wjedziesz taczką. Czasami trzeba popracować samemu lub zatrudnić ludzi do noszenia cementu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Lixe, o jakim ręcznym linkowaniu w ogóle piszesz? Przecież mowa o linkowaniu wewnętrznym. Na pewno zrozumiałeś, o czym piszę? ;)

Dziękuje za wszystkie ciekawe odpowiedzi

A jak zlecić pozycjonowanie takiej strony komuś ? Żeby było to opłacalne dla obydwu stron. Jakiś pozycjoner ze chce pozycjonować mi kilka - dziesiąt/set fraz to co z resztą ? I takie pozycjonowanie każdej frazy to chyba nie będzie mi zbyt opłacalne.

To bardzo proste:

1. Przygotuj listę fraz-wszystkich fraz (właściwie im dłuższa tym jak dla mnie lepsza)
  2. Jeśli są skrajnie różnej trudności (opony>jak ugotować marchew) to podziel je na 2-3 grupy cenowe (rozsądnie cenowo)
  3. Umów się na konkretny monitoring pozycji.

Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności