Skocz do zawartości

[SPRZDAM] Blog IT, Nowe technologie.

awass

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na sprzedaż wystawiam blog coreblog.pl który prowadzę już 5 rok. Sprzedaje ze względów inwestycyjnych potrzebuje zastrzyku gotówki na nowy projekt.

Blog cały czas przynosi zyski mimo braku zaangażowania.

Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt przedstawię więcej szczegółów bo nie chce wszystkiego szczegółowo upubliczniać.

W cenę wliczone domena ale też licencje na programy które napisałem i są publikowane na lamach coreblog, np. do autosurfa czy generator kodów QR. można je sprzedawać jeśli ktoś ma taka ochotę.

Nie jest i nigdy nie był pozycjonowany ani reklamowany.

Kilka statystyk. 20k uu/mce, PR3, 3k zaindeksownych stron, prawie 600 artykulow autorskich (zadnych kopii).

Traktowałem go raczej jako wsparcie przy pozycjonowaniu ponieważ ma super reputacje.

aktualne przychody:

- Seopilot: 86zł/mce

- Adwords: 20-50zł/mce

- Linki sponsorowane: 100-300zł/mce (3-6 linków w stopce portalu)

- artykuł sponsorowany: od 100zł do nawet 800zł za jeden artykul.

Ja normalnie bez żadnych inwestycji zarabiam na portalu okolo 300zł/mce, czasem nawet 1000zł miesiecznie. (dla zainteresowanych kwoty sa do potwierdzenia)

Kilka razy w miesiacu pisza do mnie firmy z prosba o umieszczenie artukylu sponsorowanego najczesciej w zamian za ich produkt wiec oprocz wynagrodzenia pienieznego dostaje rowniez sporo darmowego softu.

Wierze że da się zarobić więcej tylko mi brakuje motywacji żeby się nim zająć.

Naprawdę zainteresowanych proszę o kontakt.

gg: 217875

tel.: 662 20 18 02

Kilka screenow i PDFów ze statystyk:

https://www.wise.pl/Stats-Coreblog.zip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności