Skocz do zawartości

Jak się wypromować z produktem

ITBP

Rekomendowane odpowiedzi

Moze bys troszke wiecej dodal? Rozumiem ze moze nie chcesz wygadac sie co to jest... ale jak mamy Ci pomoc jak branży nawet nie znamy?

Trafiles tu chyba z tego powodu ze chodzi Ci o pozycjonowanie, tylko z fusów wróżyć nie bedziemy o co Ci chodzi.

Precle i katalogi koniecznie na skrypcie QlWeb są w tej materii niezawodne :good:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam pytanie w jaki sposób mogę wypromować taki produkt?

Skontaktuj się z agencją, która zajmuje się wprowadzaniem produktów na rynek. Zrobią to szybko, sprawnie i profesjonalnie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak by miał budżet zlecił by badanie rynku a późnij odpowiedni target, na końcu strategia działań reklamowych i marketingowych.

Pisze na PIO w dziale dla początkujących, więc chce pozycjonować własnoręcznie stronę www.

Jeśli produkt niszowy może to i nie być głupim pomysłem głownie zabezpieczyć się przed naśladowcami i podróbkami.

Posiadam innowacyjne rozwiązanie

To najpierw postaraj się je opatentować albo zastrzec ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Posiadam innowacyjne rozwiązanie,
Jeśli jest faktycznie innowacyjne, to powinno się samo wypromować.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jakie to rozwiązanie? chodzi o oprogramowanie dla back'up baz danych. Przykładowo w biurze są osoby co korzystają z programów PC Market, Subiekt, Comarch. Mój program, może zrobić backup ze wszystkich baz danych. Co najważniejsze, nie trzeba klikać, w żaden przycisk...

Niestety chyba tak łatwo się nie wypromuje. Bo nie każdy wie, jak ważne jest robienie kopii bezpieczeństwa

Nie wiem na ile nowatorskie jest Twoje rozwiązanie, ale jestem pewien, że będzie ciężko chociażby dlatego, że dane są newralgicznym bytem każdej firmy, więc i aplikacja do ich zarządzania / budowania itd musi wzbudzać zaufanie wydawcy np przez znane firmy branży IT jak Comarch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności