Skocz do zawartości

platformy blogowe a zaplecze

tank

Rekomendowane odpowiedzi

Na wordpress.com nie można robić automatami i generowanymi tekstami.

Na blog.pl nie można zakładać stron jedynie por reklamę albo zostawienie linku.

Co konkretnie na tumblr.com robić nie wolno dokładnie nie pamiętam.

Na twitter.com linki są nofollow i w dodatku przez przekierowanie.

A kto powiedział że nie można ? ich regulamin?, można tylko trzeba jeszcze umieć.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@tank piszesz że na wordpress nie można robić automatami i generowanymi tekstami, a sam oferujesz założenie 100 blogów za 50 zł, tylko weź nie mów ze robisz to ręcznie za tą cenę.

Bądźmy realistami i nie piszmy bajek, nikt kto robi to na masową skalę (nie tylko zakładanie blogów), nie robi tego ręcznie.

Wszystkie oferty typu ręczne wartościowe linki, ręcznie zakładane zaplecze, ręczne arty itp można między bajki włożyć, bo w czym niby ręcznie pozyskany link jest lepszy niż z automatu? czy blog?, po jego zrobieniu piszecie do google że nie automatem a ręcznie?

Ech poniosło mnie trochę ale jak czasem brednie czytam nie daję już rady.

A mnie to nie interesuje czy oferujesz czy nie. Ale najpierw oferowałeś, a potem piszesz że nie można. Kolejność powinna być odwrotna, najpierw się uczę czegoś, dowiaduję, testuję itp, jak już wiem z czym co się je, oferuję usługi.

wg mnie najmniej wnikają w treść i spamowanie na takich platformach jak soup.io, czy pen.io

za to nagminnie wywalają spamerskie zaplecza na webnode, bligo. webeden, czy webs

A czy moc linków odzwierciedla jakoś czy są z dobrego :) moderowanego bloga, czy z takiego gdzie nikt nic nie sprawdza jak np. soup.io ?

wg mnie najmniej wnikają w treść i spamowanie na takich platformach jak soup.io, czy pen.io

za to nagminnie wywalają spamerskie zaplecza na webnode, bligo. webeden, czy webs

A czy moc linków odzwierciedla jakoś czy są z dobrego :) moderowanego bloga, czy z takiego gdzie nikt nic nie sprawdza jak np. soup.io ?

Takie i takie są potrzebne, jak robisz zaplecze pod tabletki na miękkie fajki, lub podróbki, czy chwilówki liczy się ilość i podlinkowanie, jakość można sobie zostawić na blogi pasjonatów o chomikach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności