Skocz do zawartości

seriale online - nie akceptujący pozycjonerzy

Matif

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.
Zamawiałem dziś rano wpisy do płatnych katalogów, wszystko fajnie, ale po zamówieniu dostałem maila, że niestety nie pozycjonują takich stron.
Zastanawia mnie, w jaki sposób w takim razie wypozycjonować sobie stronki ?

Korzystam niby z seopilota, ale jak w pewnym momencie uznam, że już dosyć płacenia, to automatycznie skasuje mi większość backlinków, i pospadam z pozycji.

Zastanawiałęm się nad czymś "dożywotnim" jak katalogowanie. Ale też nie chcę robić spamu, i wwalać gdzie popadnie.
Co byście mi polecili, aby zwiększyć ilość BL, z tym, że wartościowych.

Forum King of Avalon - kingofavalon.pl

naruszasz prawa autorskie ... proste. w kilka tygodni potem ktoś donosi raportem DMCA i domena jest banowana...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

naruszasz prawa autorskie ... proste. w kilka tygodni potem ktoś donosi raportem DMCA i domena jest banowana...

Jest bardzo dużo stron, które działają latami, i nie dostają bana.

W Polsce z tego co wiem, można linkować filmy / seriale, a nie można ich umieszczać na stronie. Takie prawo.

No właśnie, seriali masz całe mnóstwo, załóż na temat każdego z seriali blog - każdy blog na innej platformie i pisz o nich a przy okazji linkuj :) A zaplecza (blogi) linkuj już z mniej 'wyszukanych' miejsc :)

Nie piszę o stronie ze stopki, ale w sumie dużo więcej seriali nie mam.

Z tym, że postanowiłem najpierw nabić jakąś tam pozycję w niektórych serialach, a potem dopiero dodawać nowe.

Tak czy inaczej, jaki koszt byłby takiego pojedyńczego zaplecza? Jakie domeny najpiej brać pod takie zaplecza? .pl ? (lub jakie są najbardziej opłacalne...)

Oczywiscie strony się trzymają - jak napsiałem - zrób DMCA- 24h i masz po stronce.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Oczywiscie strony się trzymają - jak napsiałem - zrób DMCA- 24h i masz po stronce.

Czyli można tak rozwalić konkurencję?

Ja nic o tym nie wiem ;)

Czyli można tak rozwalić konkurencję?

Konkurencja nie polega na łamaniu prawa? Jeśli załatwią Cię właściciele praw autorskich to nie nazwałbym tego "wykańczaniem konkurencji", a bardziej "walką o swoje".

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Się offtopic robi.

Nie piszę o stronie ze stopki, ale w sumie dużo więcej seriali nie mam.

Z tym, że postanowiłem najpierw nabić jakąś tam pozycję w niektórych serialach, a potem dopiero dodawać nowe.
Tak czy inaczej, jaki koszt byłby takiego pojedyńczego zaplecza? Jakie domeny najpiej brać pod takie zaplecza? .pl ? (lub jakie są najbardziej opłacalne...)

sprawdź czym walczy konkurencja i rób tak samo, przeważnie to spam po publicznych preclach, opuszczonych forach, czy podobnych niemoderowanych miejscówkach. Zbudowanie zaplecza od 0 na tak konkurencyjny temat wymaga sporo $$$ i czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności