Skocz do zawartości

wysoki pr

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

A jak dla mnie to zależy od dobrze napisanego skryptu, który nie powtarza się w internecie :)

napisałem sam piramidę stron < katalog stron

Mam pr 0 i istnieje pół miesiąca a google odwiedza mnie co 3 dni już 3 raz. Ale to w sumie może dla tego że nowa strona.

Mi się zdaje i to nie dlatego ze co chwilę dodaje nową mapę strony. Tylko dobrze napisane mam meta tagi i w podglądzie meta tagi z danej strony :) i w google ludzie wyszukują mnie już po różnych nazwach z tych stron ;P np miałem wejścia jak ktoś wpisał "galaktyczna rodzina" czy też "agroturystyka bieszczady" :P

A jak dla mnie to zależy od dobrze napisanego skryptu, który nie powtarza się w internecie :)

Zgadzam się z Tobą, oprócz linków również unikalny skrypt na pewno ma duży wpływ. Kafito jest zbudowane na autorskim skrypcie i oglądalność rośnie z miesiąca na miesiąc :)

• 1 rok później...
odgrzałeś kotleta xD

kotlet, jak kotlet, ale przy okazji widać jak ludzie podchodzą do tworzenia katalogów.

napisałem sam piramidę stron < katalog stron

......

gość rozpisuje się jak to on fanie działa i gdzie jest dziś ...... nie ma ...bo chyba nie starczyło na opłacenie domeny.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności