Skocz do zawartości

beat-at-home raj dla webmastera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W promowanie Bet-at-home bawię się już cztery miesiące. Od tego czasu zarobiłem 50 euro, albo raczej odzyskałem zainwestowane pieniądze. Prowadzę serwis Bukmacherskie zakłady sportowe Bet-at-home. Z wypłatą nie było problemu. Moja opinia: rynek maksymalnie nasycony (przesycony), jeśli nie posiadasz silnego zaplecza, to nie masz szans przebicia! Zajrzyj do wyszukiwarki Google i spójrz na linki konkurencji - potrzebujesz kilku lat i sporo pracy, aby się przebić. Ja patrzę na to z innej strony, co opisałem na mojej stronnie w dziale program partnerski.

Powiem tak.

Jeśli chcesz zacząć od zera i posiadać traffic tylko z googla to lepiej sobie odpuść - baaaaaardzo ciężko.

Od kilku dni promuję bet-at-home (własne zaplecze) i średnio CPC wychodzi mi około 0,50 zł. Zapewne po mundialu spadnie o 50% ale to i tak dobry wynik.

320 kliknięć i 37,54 euro dochodu :D

z tego co wiem bet at home nie placi za zadne kliki i chyba jest zdecydowanie najlepszym bukiem.Konkurencja w wyszukiwarce jest duza ale nie przesadzajmy ze pare lat trzeba na wybicie sie...sa inne metody na przyciagniecie graczy.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

A bet-at-home placi za kliki? Nie bardzo rozumiem?

Ja polecam innych, ale kasa to chyba jest z poleconych a nie z klikniec?

Czy sie myle, moglbys jasniej napisac?

Ojej. .... ....

Nie płaci za kliknięcia! Płaci % od przegranych osób, które poleciłeś.

Podałem przykładowy CPC wynikający z moich statystyk - tak ciężko się domyślić? Kurcze nie wiedziałem....

z tego co wiem bet at home nie placi za zadne kliki i chyba jest zdecydowanie najlepszym bukiem.

Nie wiesz nawet za co płaci i twierdzisz, że jest najlepszym bukiem?

Jest najlepszym, ale ja wiem za co on płaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności