Skocz do zawartości

beat-at-home raj dla webmastera?

Rekomendowane odpowiedzi

jest najlepszym bukiem, mi niepotrzebna jest kasa za kliki tylko za to co inni przegrali zapisujac sie przez moja strona na przyklad.

Ty sobie jaja ze mnie robisz, czy naprawdę nic nie rozumiesz?

Przecież napisałem wcześniej że płacą % od przegranych osób poleconych.

CPC obliczyłem sobie sam.

:):)B)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z doświadczenia wiem, żę średnio na 30 kliknięć rejestruje się jedna osoba. Co praktycznie nic nie znaczy, gdyż większość z poleconych jest nieaktywnych. Niedawno rozmawiałem z adminem jednego z większych serwisów bukmacherskich, jego dorobek u jednego z bukmacherów, to kilka tysięcy poleconych i przy takiej liczbie dochody wcale nie są ogromne. Większość graczy szybko się zniechęca, a na ich miejsce muszą przyjść nowi, dlatego liczy się tylko masowe podejście do reklamy.

Wiadome że najlepiej zrobić strone anglojęzyczną bo anglicy to jedni z najbardziej odważnych bukmacherów ale teraz pytanie jak zdobyć Anglików w swojej liście referów.

Ps. Śmieszny temat: Beat-at-home :D włączyć słownik i zobaczyć co to znaczy hehehe ;-)

pzdr G

Witam na wstępie, bo to mój pierwszy post tutaj;]

Nie chcę zakładać niepotrzebnie nowego tematu, bo mam problem związany z bezpośrednio z tym tematem.

Mianowicie, chciałbym dowiedzieć się, jak rozlicza się z US z dochodów uzyskanych z programów partnerskich, czy reklamy bukmacherów. Co jaki czas i jakie formularze? Czy ktoś może posiada taką wiedzę?;)

Programy partnerskie bukmacherów to nie to samo co adsense.

Jak wiadomo granie u netowych bukmacherów w Polsce jest nielegalne...

Czy reklamowanie jest legalne ? Co będzie jeśli US dowie się, że mam

kase za reklame nielegalnej w Polsce firmy ?

Napisałeś: pragramów partnerskich, czy bukmacherów - na logikę wyszło mi że to dwa odrębne tematy. A podatek rozliczasz zawsze w ten sam sposób. Reklama nie jest zakazana:vide wielkie bilboardy w miastach na czas MŚ. Zakazane jest prowadzenie takiej działalności w Polsce.

w maju w gazecie prawnej byl o tym artykul. ogolnie nielegalne w pl i tyle. za uczestniczenie bodajze do 2 lat odsiadki ;) poszukajcie w archiwum GP.

edit: a prosze was bardzo, wygoglałem dla leniwców:

https://www.gazetaprawna.pl/index.php?actio....2.20.1.0.1.htm

W Polsce korzystając z internetu można bez problemów uprawiać hazard. Chociaż działania firm oferujących tego rodzaju rozrywkę są nielegalne, a za sam udział w e-hazardzie grozi nawet dwa lata więzienia, ich organizatorzy są praktycznie bezkarni.

na bukmacherce w ogole sie nie znam ale rozumiem ze sie to lapie

w maju w gazecie prawnej byl o tym artykul. ogolnie nielegalne w pl i tyle. za uczestniczenie bodajze do 2 lat odsiadki

Granie u bukmacherów jest nielegalne ale czy zakazana jest reklama ?

Wystaczy wejść na sportowe działy polskich portali, w każdym są reklamy bukmacherów.

Tylko że oni dostają kase za emisje banerów a my % od zysku bukmachera.

Nawet widziałem bukmachera który pisał, że jest oficjalnym sponsorem reprezentacji Polski...

Napisałeś: pragramów partnerskich, czy bukmacherów - na logikę wyszło mi że to dwa odrębne tematy.

Bardzo dobrze wywnioskowałeś. To dwie różne sprawy.

Granie u bukmacherów jest nielegalne ale czy zakazana jest reklama ?

Wystaczy wejść na sportowe działy polskich portali, w każdym są reklamy bukmacherów.

Tylko że oni dostają kase za emisje banerów a my % od zysku bukmachera.

Nawet widziałem bukmachera który pisał, że jest oficjalnym sponsorem reprezentacji Polski...

To jest jedno z największych kuriozów w polskim prawie - przez internet gra przecież co najmniej kilkaset tysięcy Polaków. Najciekawsze jest to, że to głównie polscy prawodawcy wykazują taką ignorancję. Kolebką zakładów bukmacherskich jest przecież Wielka Brytania [należąca przecież do UE], a jeden z największych bukmacherów zarejestrowany jest w Austrii. Ciekawe, kiedy władze zoorientują się, że hamują rozwój jednego z najszybciej rozwijających się sektorów gospodarki na Zachodzie. Jedynym krajem, który jest wyraźnie przeciwny zakładom, są Stany Zjednoczone, więc ten przykład w zacytowanym artykule jest dość niefortunny.

IMHO kwestią czasu jest tylko, kiedy Polska zostanie zmuszona przez UE, do legalizacji zakładów. Teoretycznie to powinno być w Polski interesie, ale cóż ...

///

A wracając bezpośrednio do mojego zapytania: Czy rozliczać z reklamy powinno się co miesiąc? Czy rozliczenia z programu partnerskiego można doliczyć do reklamy, czy po prostu skryć je 'zasłoną milczenia'?

mam do Was takie pytanie,oczywisciewiem ze wiele zalezy ile osob sie u mnie zapisze itp.ale jezlei osiagnalbym pierwsza 5 w G pod zaklady bukmacherskie itp.to ile mozna szacunkowo zarobic,moze podacie jakies widelki ...i po jakim czasie.pozdrawiam

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności