Skocz do zawartości

beat-at-home raj dla webmastera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja mam www.betathome.com.pl i kasuje okolo 100 euro/mies bez mundialu. Podczas mundialu za sam czerwiec wypłaciłem juz ( fizycznie na konto ) prawie 500 euro

Sorry ale to w jaki sposób nabijasz sobie partnerów jest pójściem na totalną łatwizne, a przy okazji zakazane przez google!!

Bet-at-home fajny program partnerski ale z grywalnością u tego buka jest kiepsko. Stąd kto ma mniej poleconych, ten większej kasy mieć nie będzie.

24Bike.pl - Importer klocków i tarcz hamulcowych firmy CLARKS.

ja mam www.betathome.com.pl i kasuje okolo 100 euro/mies bez mundialu. Podczas mundialu za sam czerwiec wypłaciłem juz ( fizycznie na konto ) prawie 500 euro

Sorry ale to w jaki sposób nabijasz sobie partnerów jest pójściem na totalną łatwizne, a przy okazji zakazane przez google!!

Bet-at-home fajny program partnerski ale z grywalnością u tego buka jest kiepsko. Stąd kto ma mniej poleconych, ten większej kasy mieć nie będzie.

partnerów mam 7 ani grosza jeszcze nie zarobiłem przez nich. zarabiam głownie przez userów ( około 1100 )

Wiele rzeczy jest zabronione przez g. a wszyscy to robią.

Jak chcesz poonanizować na na temat "etyki" zgłoś się do IAB'u - oni tam całe epopeje na ten temat piszą - ciekawe tylko ten chłam czyta!

partnerów mam 7 ani grosza jeszcze nie zarobiłem przez nich. zarabiam głownie przez userów ( około 1100 )

Wiele rzeczy jest zabronione przez g. a wszyscy to robią.

Jak chcesz poonanizować na na temat "etyki" zgłoś się do IAB'u - oni tam całe epopeje na ten temat piszą - ciekawe tylko ten chłam czyta!

Po pierwsze. Proponuje pisanie za siebie, a nie używanie słów typu "wszyscy to robią".

Po drugie. Sorry, nie chce niczego 'poonanizować'

Po trzecie. Nigdzie nie będziesz mi kazał się zgłaszać. Forma "zgłoś się" - to tryb rozkazujący.

Po czwarte. Prosiłbym o troche szacunku dla innych. "ciekawe tylko ten chłam czyta"

Koniec.

Pozdrawiam

w maju w gazecie prawnej byl o tym artykul. ogolnie nielegalne w pl i tyle. za uczestniczenie bodajze do 2 lat odsiadki :( poszukajcie w archiwum GP.

edit: a prosze was bardzo, wygoglałem dla leniwców:

https://www.gazetaprawna.pl/index.php?actio....2.20.1.0.1.htm

W Polsce korzystając z internetu można bez problemów uprawiać hazard. Chociaż działania firm oferujących tego rodzaju rozrywkę są nielegalne, a za sam udział w e-hazardzie grozi nawet dwa lata więzienia, ich organizatorzy są praktycznie bezkarni.

na bukmacherce w ogole sie nie znam ale rozumiem ze sie to lapie

No stary! Gratuluje pomysłowości.

Hazard i usługi reklamowe to jest to samo, tak?

Wiekszego kitu dawno nie słyszałem.

A onet czy interia pozwalają sobie na łamanie prawa w takim stopniu.... ehh.

I pomyśleć, że osoba którą zacytowałem jest zapewne moderatorem na forum i zaraz usunie mój post.

Żałosne.

Zgadzam się z tym w 100%. Reklamy w Onet.pl, Interia.pl i w innych dużych serwisach. Reklama a hazard to dwie różne rzeczy, nawet reklamowanie hazardu to osobna dziedzina. Żaden z wymienionych dużych portali nie pozwoliłby sobie na łamanie prawa, gdyż odbiłoby się to na nim stokroć. Jeśli ktoś nie chce reklamować hazardu, wcale nie musi tego robić. Ja reklamuje i śpie spokojnie.

Zgadzam się z tym w 100%. Reklamy w Onet.pl, Interia.pl i w innych dużych serwisach. Reklama a hazard to dwie różne rzeczy, nawet reklamowanie hazardu to osobna dziedzina. Żaden z wymienionych dużych portali nie pozwoliłby sobie na łamanie prawa, gdyż odbiłoby się to na nim stokroć. Jeśli ktoś nie chce reklamować hazardu, wcale nie musi tego robić. Ja reklamuje i śpie spokojnie.

Zgadzam się z Tobą, jednak z tym spaniem to w Polsce może być różnie. Kiedyś na forum mecz.pl była sprawa jednego właściciela witryny, który reklamował na niej bukmachera. Poszedł na niego donos na to, prowadzi zakłady bukmacherskie przez sieć (idiotyzm). Oczywiście właściciel serwera udostępnił Policji dane tego człowieka i wezwali go na przesłuchanie. Tam mówił, że nie jest bukiem tylko ma jego reklamy i sam nie gra. Póżniej 'palną', jak się okazało fatalnie w skutkach, że zarobił 20pln dzięki tym reklamą.

Po chyba 3 latach sprawę umożono, a mu wlepiono jakąś karę. Ten przykład świadczy w jakim chorym kraju żyjemy.

UE zakazała krają członkowskim sankcjonować reklamy bukmacherów internetowych. Dbają o wolną konkurencję i to się chwali. Polski rząd powinnien pokombinować w jaki sposób skorzystać na całym interesie, a nie mówić, że to jest nielegalne.

Pozdrawiam

Zgadzam się z Tobą, jednak z tym spaniem to w Polsce może być różnie. Kiedyś na forum mecz.pl była sprawa jednego właściciela witryny, który reklamował na niej bukmachera. Poszedł na niego donos na to, prowadzi zakłady bukmacherskie przez sieć (idiotyzm). Oczywiście właściciel serwera udostępnił Policji dane tego człowieka i wezwali go na przesłuchanie. Tam mówił, że nie jest bukiem tylko ma jego reklamy i sam nie gra. Póżniej 'palną', jak się okazało fatalnie w skutkach, że zarobił 20pln dzięki tym reklamą.

Po chyba 3 latach sprawę umożono, a mu wlepiono jakąś karę. Ten przykład świadczy w jakim chorym kraju żyjemy.

UE zakazała krają członkowskim sankcjonować reklamy bukmacherów internetowych. Dbają o wolną konkurencję i to się chwali. Polski rząd powinnien pokombinować w jaki sposób skorzystać na całym interesie, a nie mówić, że to jest nielegalne.

Pozdrawiam

Nie bardzo rozumiem...to niewolno reklamowac bukow i brac za to pieniedzy?? Przeciez onet czy interia maja mase takich reklam. Nawet pojawaja sie reklamy poza netem, widzialem billboardy z Bet at home. Przeciez to wszystko jest platna promocja.

Własny sklep internetowy dla każdego.

Pozdrawiam

Nie bardzo rozumiem...to niewolno reklamowac bukow i brac za to pieniedzy?? Przeciez onet czy interia maja mase takich reklam. Nawet pojawaja sie reklamy poza netem, widzialem billboardy z Bet at home. Przeciez to wszystko jest platna promocja.

Reklamować można, a z pieniędzy zarobionych powinieneś się rozliczać. Małe szansę aby US doszedł do Twoich wpływów od buków (pewnie w dużej mierze zależy to od ich wysokości). Człowiek z o którym pisałem sam przyznał się, że zarobił kasę (20pln :pisze: od bukmacherów i tego nie zgłosił.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności