Skocz do zawartości

jak rozpoznać obecność robota

greguas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dzieki jamesisko ale nie widzi mi si eoferowac czegos za cos co mozna miec za free ale neiwazne

a jeszce apropo strony poleconej przez michała

to naprawde działa na stronie zamiesciłem linka do pliku php oferowanego przez nich i juz nawet raz dostałem mejla ze mnie inktomi odwiedziło ;)

sytuacja trwa od neidawna, od momentu kiedy przeniosłem strone na oczywiscie darmowy serwer ale z php ;)

pozdrawiam

a jeszce apropo strony poleconej przez michała  

to naprawde działa na stronie zamiesciłem linka do pliku php oferowanego przez nich i juz nawet raz dostałem mejla ze mnie inktomi odwiedziło

no spoko, jak masz jednego robota na tydzien ;) ale jak masz pod obesrwacja wiekszy serwis.. np. gdy boogle bot szaleje i masz 2 tys wizyt w ciagu doby to troche tych maili bedzie i latwiej jest odpalic kod, ktory napisalem i looknac co bylo dzisiaj na stronie, zamiast czytac 2 tys maili ;)

A CZY JA KOGOS ZMUSZAM? BYLO PYTANIE:

Bardzo bym chciał wiedziec skąd masz ten skrypt.

wiec odpowiedzialem, i o to sie czepiasz.. a co do oferowania to oferowalem w dziale ogloszenia, a to nie jest z tego co wim zabronione, a co nie jest zabronione jest dozwolone. NIE NAPISAŁEM TAM: qurfa.. kupujcie bo pozabijam ..., a przynajmniej nie pamietam bym to pisał, wiec...?

Oczywisice sa darmowe skrypty, ale ..., przegladales je? No ;) Jesli ktos kce szybki kodzik i maly, a za razem skuteczny (1 plik) to nie musi sie przez darmowe kody, ktore wyswietlaja wykresy.. i inne bajery przedzierac by to uruchomic.

Eh..., tak jak napisalem - nikogo nie zmuszam ;)

no spoko, jak masz jednego robota na tydzien ale jak masz pod obesrwacja wiekszy serwis.. np. gdy boogle bot szaleje i masz 2 tys wizyt w ciagu doby to troche tych maili bedzie i latwiej jest odpalic kod, ktory napisalem i looknac co bylo dzisiaj na stronie, zamiast czytac 2 tys maili  

oczywiscie tu sie z toba zgadzam w 100% jednakowoz u mnie nie ma 2 tys wizyt robotów dziennie a przynajmniej na razie :roll: i w sumie nie na wizytach robotów mi zalezy a na wizytach osób zaintersowanych, robot ma tylko ułatwić odnalezienei tym osobom moje strony

w kazdym razie dzieki za zainteresowanie

PS panowie nie bulwersujmy sie :)

jamesisko.. znowu to robisz.. www.google.pl

To tak jakbym Cię spytał, czy dasz 1 zł na bezdomne dzieci nie mające posiłku, a Ty byś się spytał, czy w więzieniach miejsc brakuje.. [opowieść "skrucza" ;-)]

EOT

pzodr.

hehe.. co robie? pomysl logicznie, bo wierze ze potrafisz..., wystawilem oferte sprzedazy kodu, i mam podawac linka do kodu ktory jest za free, wprawdzie nie jest to ten sam kod, zasade dzialania ma troche podobna. Był juz na forum podawany link do niego i jak mi ktos kiedys poradzil, podal uzyteczny link to tak samo podam i ja:

https://www.forum.optymalizacja.com/search.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności