Skocz do zawartości

Zrobiłem błąd! - Przekierowanie 301 a 302...

aleks1723

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś czas temu popełniłem fatalny błąd, ale dopiero dziś odczułem to w porfelu - Będąc nieświadomym o zaistniałym błędzie.

Mianowicie chodzi o to, iż posiadałem post na stronie który był w top 2, jednak post ten okazał się niewystarczający i postanowiłem zrobić pewien skrypt/ generator dla produktu, który miał mi podnieść konwersję sprzedaży... prawie w ogóle nie ma tekstu, tylko sam generator i tytuły.

Generator ten znajduje się na subdomenie, więc zrobiłem przekierowanie 301. Wygląda to tak:

strona.com/post <301> --> generator.strona.com

Post został wczoraj wyindeksowany z google.com, a subdomena jest na bardzo dalekiej pozycji...

Nie wiem co teraz mam robić. Wiem, że popełniłem błąd, który teraz mnie bardzo dużo kosztuje. Ale czy da rady jakoś to naprawić?

Pytanie:

1.Usunąć przekierowanie i liczyć, że post wróci do top 2, wtedy zrobić przekierowanie 302.

2. Poczekać, aż subdomena wskoczy na pozycję starego posta.

Co zrobić?

Pozdrawiam.

Ps: Jak coś to obecnie jestem na angielskiej wesji pc'ta, więc mogą występować małe błędy, za co przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności