Skocz do zawartości

Strona do oceny

dzikyi

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy dobrze wszedlem na strone ale tam nie ma. zero grafiki i wogole o tresci nie wspomne. kiedys dostalem zlecienie na strone o podobnej tematyce i pamietam ze mialem naciski zeby przynajmniej 3 rodzaje muzyki wstawic w tlo. a tu lipa z muzyka. przynajmniej jakis DJ w grafice strony moglby sie znalezc. tez nie ma. moim zdaniem miernie. zero klimatu. ale wiesz. poczatki zawsze sa trudne.

pozatym w stopce masz blad chyba ze ja sie myle (wkoncu w polsce mieszkam lacznie jakies 3 lata). najlepsza sie pisze przez "sz" nie "rz"... jakbys pozycjonowal pod takim haslem to bys duuuzo czasu i roboty zgubil ;-)

pozdro i bierz sie do pracy !

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Proszę o ocenę: Muzyka klubowa

Zobacz:

www.clubzone.pl

www.ftb.pl

www.djclub.pl

i teraz porównaj to ze swoją stroną. Powyższe nie sa szczytem genialności, ale cos praezentują.

Jak już ktoś powiedział: dużo pracy jeszcze przed Toba.

Powodzenia i wytrwałości.

heh no tak nie uscislilem. w stopce na forum. chodzi o to co jest dodawane do kazdego postu na dole (moze to sie nie nazywa stopka... nie wiem. musze sprawdzic ;-) )

bo piszesz tak "Najlep---->>>;)!rz!:)<<<<-----a Muzyka klubowa w sieci!"

pozatym powzoruj sie na stronach ktore podal Ci kadzielawski. nie ma nic zlego w wzorowaniu sie na czyms jezeli robisz to po wlasnej interpretacji danego elementu.

dzialaj dzialaj i daj znac jak pozmieniasz.

pozdrawiam

darmoszka.com

katalog

eh dzikyi faktycznie moja wina ze nie wyjasnilem gdzie blad jest.

no a co do doradzania to mysle ze powinienes zrobic to oczym juz ci napisalismy. mysle ze potem powinienes sie zglosic jeszcze raz do oceny jezeli nie bedziesz mial juz pomyslow na nowe "dodatki/rozwiazania"

darmoszka.com

katalog

• 2 tygodnie później...

Pod Firefoxem księga gości się wysypuje, a pozatym gdzie jest klimat klubów, dje, czrne laski, wielkie słuchawki jakieś czerne płyty i ogólnie luzik musi być.

Radze

1. Kilka zdjęć wkomponować

2. Jakieś iskrzace flasze

3. Obejrzeć przynajmniej pod FF i Operą

4. Pozmieniać trochę style na forum

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności