Skocz do zawartości

[ocena] serwis do nauki angielskiego

BoSko

Rekomendowane odpowiedzi

- grafiki

uboga grafika

- intuicyjności nawigacji

bardzo nieintuicyjna, kilka blokow, nie wiadomo co do czego, brak wyroznienia.

myslalem na poczatku ze to reklamy google a to dzialy

- poziomu wykonania

mi to wyglada tak jakby ktos sie strasznie spieszyl zeby wypuscic strone i niczego nie dopracowal

- ogólnych wrażeń jakie wywołuje strona

dluuga droga jeszcze przed toba. znasz sie na grafice i php czy to tylko twoje hobby?

404.tf

Grafikiem niestety nie jestem.

Programować w php umiem, choć nie wiem co to ma do rzeczy.

Moim hobby jest język angielski. Stworzyłem tą stronę aby ułatwić początkującym zrozumienie gramatyki i stworzyć miejsce gdzie mogą powtarzać słówka.

Popracuję nad nawigacją. Niechciałbym abyktoś kto poszukuje informacji zraził się tylko dlatego że nie można połapaćsięna stronie

Fidma, dzięki za Twoją wypowiedź.

każda porażka jest nawozem sukcesu

pytam sie czy umiesz programowac w php bo jesli umiesz to zrobisz porzadnie uklad :)

1. Zrob porzadnie wyrozniajacy sie top.

2. Polacz menu w jedna calosc a nie jak teraz rozczlonkowane.

3. Poczatujacy, Zaawansowani - wez moze w uklad dwie kolumny a nie jak teraz w wiersze.

4. Operuj roznymi kolorami. Masz wszystko w niebieskim. Moze srodkowy uklad wez na bialo?

5. Wydziel stopke.

Glownie musisz popracowac nad grafika, popatrz na inne serwisy jezykowe moze to Ci podpowie w ktora strone isc :D

404.tf

Podzielam po czesci zdanie "wczesniejpiscow" oo to jest dopiero slowko do powtarzania;)

Graficznie slabo, taka oprawa zdecydowanie nie nadaje sie na serwis przyjazny, zachecajacy do nauki. Pierwsze wrazenie to takie ze jest za ciemny, pomimo tego ze tak naprawde nie jest ciemny ale to dlatego ze calosc jest w jednej tonacji i brak kontrastu. Takie haslo gdzies widzialem ze: "Przyszlosc jest jasna" i reklamka Orange. To wymyslili Panowie od Marketingu i chyba mieli racje:) Pod katem nawigacji menu 2 poziomowe horisontal tez nie bardzo trafione tymbardziej w osobnych boxach. Jest troche tych informacji na stronie wiec ja osobiscie zrobilbym menu w "drzewku" w układzie pionowym. Ty wiesz gdzie co sie znajduje ale ktos kto jest na stronie 1 raz nie wie a latwosc nawigacji przede wszystkim. I ostatnie to co rzucilo mi sie w oczy to ze reklamy google zlewaja sie z serwisem, trzeba bardzo uwazac zeby w nie nie kliknac.

pozdrawiam

Dziękuję za uwagi.

Tonacja kolorów faktycznie nie sprzyjała nauce. Żywe kolory lepiej nastawiają i wywołują lepsze uczucia.

Zdecydowałem się na kolor żółty. Nie będę przesadzał z różnymi wodotryskami - serwis ma być skromny acz przyjemny dla oka.

Nad nawigacją jeszczę popracuję - dodam stałe menu po prawej stronie.

Jeszczę raz dziękuję za sugestie i opinie.

Pozdrawiam

każda porażka jest nawozem sukcesu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności