Skocz do zawartości

Linki w DIV`ie

15175

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zapytać jak Google traktuje linki znajdujące się w czystym kodzie HTML, ale... w DIV`ie

przykład strony: https://www.ciarkowskig.prv.pl/

(Nie mam nic wspólnego z tą stroną, chcę tylko pokazać o jakiego DIV`a mi chodzi)

Jak widać jest to czysty html. Teraz znajdują się tam reklamy adkontekst, ale powiedzmy że wstawię tam link <a href....>

???

powiedzmy że wstawię tam link

Musiałbyś być adminem PRV.pl żeby go tam wstawić, a jak to Google traktuje ? Tak jak każdy link, tyle że gdyby udało się Tobie wstawić taki link w tego DIV-a to wyświetliłby się na każdej stronie PRV.pl

Jeśli chodziło tobie czy google łyknie takiego linka z DIV-a ... to tak (w źródle jest widoczny).

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Nie no.. nie myśl że chcę hakować PRV.PL :rotfl:

Tylko boje sie że taki link na kilku tyś stron bardziej mi zaszkodzi niż pomoże. :)

Drugie pytanie: Czy nagły boom ilości linków szkodzi tylko nowej domenie? Czy powiedzmy rocznej domenie (dodanej do 1tys katalogów) także zaszkodzi?

Dzięki za odpowiedź.

Nie porównuj tysiąca linków w obrębie jednej domeny i tysiąca linków z różnych domen.

W tym drugim przypadku może być niebezpieczny taki nagły przyrost.

Natomiast w przypadku wielu linków z jednej domeny ( chyba nie miałeś na myśli farmy linków ) możesz spać spokojnie.

Tak jak napisałem, może to być niebezpieczny przyrost linków w krókim czasie, nie sprawdzał bym na sTwoim miejscu na serwisie na którym ci bardzo zależy :) proponuję rozbić to na mniejsze partie i rozbudowywać content, bez sensu jest uderzać wszystkim co się ma na raz, jeśli nawet uda ci się wyjść szybko w górę, możesz niebawem spadać równie szybko w dół, lub całkiem zniknąć spod jakiegoś keyworda, jak to miało miejsce w jednej z moich stron :rotfl: i to przy mniej niż kilka tysięcy linków.

Dokładnie tak, bo jeśli chodzi o Google to pośpiech jest tylko wskazany w przypadku jeśli serwer nie działa :rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności