Skocz do zawartości

Szybkie TOPy

Rudolf50

Rekomendowane odpowiedzi

Podstawowe pytanie, szybko i długo?, czy szybko i krótko?, jak odpowiedź nr 2 to włączyć wszystkie możliwe automaty i iść na wódkę. Po przetrzeźwieniu powinny być topy, po całkowitym wytrzeźwieniu otchłań.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

a nie siedzi na forum

Siedzi, siedzi i to nie jeden a nawet kilku :)

Jakim sposobem wbić szybko stronę w TOP

Odpowiednim budżetem z odpowiednią osobą.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

pozycjonowanie to nei fast food.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Absurdalnie ... szczególne podziękowania należą się użytkowni "tank", który złożył nam swoją ofertę, ale w krzyżowym ogniu pytań wyszło, że referencji nie posiada a mało tego nie potrafi podać jakichkolwiek wypozycjonowanych stron. Kontakt się urwał, ale to właśnie Tobie szczerze dziękujemy Ten "incydent" zdrowo nas otrzeźwił

Dobra, napisz mi (najlepiej prywatną wiadomość) tą frazę, zobaczymy co da się zrobić

Beton ......

sprawdziłem ile linków (popularną stroną)

Kończ Waść, wstydu osczędź !

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Konik^Morski

Dla Ciebie https://pl.wiktionary.org/wiki/hejter :)

Od tej pory mogę zdradzić pozycje moich stron, ale:

Po podpisaniu umowy, że tych informacji nie mogą upublicznić, a może nawet zapamiętać.

Co do umów, trzeba by na przyszłość dopisywać jedno zero więcej.

Edit:

lixe

Odpowiednim użyciem Publikera można spokojnie robić long taile i nisze, mało tego, może kiedyś uda się wbić stronę firmową na nazwę firmy :)

Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter

Dlaczego ten temat nie jest jeszcze w odpowiednim dziale? :rotfl:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

[ot]Połowa tematów na PiO powinna być we wspomnianym "odpowiednim dziale".[/ot]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności