Skocz do zawartości

Szybkie TOPy

Rudolf50

Rekomendowane odpowiedzi

@Finan

Wystarczy szybko i krótko

No to dałem Ci odpowiedź. Pozycjonowanie to nie czarna magia, a jeśli Ci na prawdę zależy na szybko i krótko znajdź kogoś kto dysponuje narzędziami i ma pojęcie jak je wykorzystać, domena będzie spalona ale jak zależy Ci na krótko to nie ma problemu.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Edit:

lixe

Odpowiednim użyciem Publikera można spokojnie robić long taile i nisze, mało tego, może kiedyś uda się wbić stronę firmową na nazwę firmy :)

Noż dawno się tak nie uśmiałem, dzięki za poprawę humoru. Stronę firmową na nazwę firmy da się zrobić samą indeksacją domeny. No chyba że ta nazwa firmy jest podobna do innych to wtedy trzeba z 2-3 dobre linki.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Noż dawno się tak nie uśmiałem, dzięki za poprawę humoru. Stronę firmową na nazwę firmy da się zrobić samą indeksacją domeny. No chyba że ta nazwa firmy jest podobna do innych to wtedy trzeba z 2-3 dobre linki.

to w takim razie zrób tymi 3 linkami nazwe "brazzers"

Szybkie i stabilne topy można zdobywać tylko sposobem blake z tego postu. Trzeba umiejętnie się kiwać, oczywiście blake ma lepiej bo zna sołtysa razem kiedyś się długo kiwali i teraz im to rytmicznie wychodzi, ale tak czy siak odpowiednie kiwanie to sposób na pozycjonowanie :)

Trzeba umiejętnie się kiwać,

Kiedyś nazywai to chorobą sieroca a teraz syndromem kiwania się. Nie wiem czy są tą te same choroby ale na pewno sa to choroby. ;0

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności