Skocz do zawartości

[serwis sprzedany] SERPik - sprawdź frazy konkurencji

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

OK poszły punkty do testów. Ktoś jeszcze?

PS. Już dziś przekroczona zostanie granica 5 milionów fraz.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SERPik monitoruje już 6 milionów fraz! Licznik cały czas rośnie. Do 2 miesięcy w SERPiku będzie dostępne nowe przydatne narzędzie w postaci wykresu. Jednak żeby to zrobić potrzebne są zbierane dane :)

@ar4 - wczoraj przypisałem punkty.

Na razie walczę jeszcze z wydajnością. Nie miałem nigdy do czynienia z tak dużymi bazami (jedna z tabel ma 80 milionów rekordów, a będzie jeszcze z 10 razy większa :D).

Na razie optymalizuję zapytania, bo przy większej ilości fraz serwer pada :D Na pewno przeniosę to na mocniejszą maszynę, ale na tej na obecnym etapie powinno też śmigać.

Zostały wprowadzone szybkie płatności do serpika. Prawdopodobnie w następnym tygodniu będą jeszcze dostępne płatności sms (droższe, ale czasem może się przydać).

Wprowadzone zostały właśnie płatności SMS.

Na początek jest promocja przy płatności SMS: 1 punkt za 1 zł netto.

W serpiku jest już prawie 12 milionów monitorowanych fraz. Z tej okazji tylko dzisiaj każde zamówienie zostanie podwojone. Zamawiając 10 punktów otrzymasz 20 itd. Aby otrzymać podwojenie po opłaceniu zgłoś się tu albo na PW podając swój login z systemu.

Powoli w miarę rozbudowy bazy danych wprowadzane są nowe funkcje. Wczoraj doszły wykresy pokazujące ilość fraz top10/top30 i wykres obrazujący stosunek ilości wyników organicznych do płatnych.

Za jakiś czas (trochę to potrwa, bo trzeba przynajmniej 2x sprawdzić każdą frazę) dojdzie wykres pokazujący zmiany ilości fraz top10/top30 dla stron.

Dojdzie też możliwość porównania kilku domen i jeszcze wiele innych opcji.

Jeśli jest jakaś opcja/funkcjonalność która by Ci się przydała - daj znać :)

Faktycznie wczoraj serwer jakby pogubił ustawienia dns (mimo iż w panelu nic się nie zmieniło). Jestem w trakcie ustalania przyczyny z hostingiem na którym mam domenę.

Sytuacja została opanowana. Cały czas myślałem ze to był problem z dnsami i szukałem problemu przy domenie, a tak naprawdę serwer dziwnie się zachował. Już wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności