Skocz do zawartości

[WYKONAM] Dodawanie Ogłoszeń z Linkami - 100zł

Paweł Ryt

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonam dodawanie ogłoszeń. Posiadam bazę 150 serwisów ogłoszeniowych aktualizowanych na bieżąco. Cała baza została stworzona wybiórczo z 500 serwisów ogłoszeniowych dostępnych i widocznych w Google, które posiadają aktywne linki wychodzące dofllow lub nofollow. Wszystkie serwisy ogłoszeniowe umożliwiają wstawienie linku do strony głównej, subdomeny lub podstrony w tekście bądź w miejscu przeznaczonym na wstawienie strony www.

Każdy opis jest UNIKATOWY!

Możliwe linki do podstron!

Dobra opcja na pozycjonowanie dla sklepów internetowych lub dla osób chcących sprzedaż swoje produkty na allegro lub innych ogłoszeniach.

Cennik
- pakiet 25 ogłoszeń - 50 zł netto

- pakiet 50 ogłoszeń - 100 zł netto

Czas realizacji

- 10 dni

Lista ogłoszeń - portale ogłoszeniowe - raport
dodawanie-ogloszen.png
(na moje zlecenie stworzono przez Pozycjoneria.com)

Etapy realizacji:
1. KLIENT - uzupełnia poniższe dane i przesyła na adres ogloszeniaplus@gmail.com

1. NIP:
  2. Imię i Nazwisko/Nazwa przedsiębiorstwa:
  3. Adres zameldowania/Siedziba firmy:
  4. e-mail:
  5. Adres www (+podstrony):
  6. tel: (dane nie będą uwzględniane w ogłoszeniu poza adresem www)

2. JA - wysyłam fakturę proforma do opłacenia + synonimizowany opis do zatwierdzenia lub przykładowy unikat, którego podobne odmiany będą zamieszczane w ogłoszeniach.

3. JA - po zaksięgowaniu płatności klient otrzymuje fakturę VAT oraz wykonuję zlecenie. Dodawanie ogłoszeń do 10 dni roboczych lub dłużej na życzenie klienta.

Kontakt:

Paweł Ryt

Agencja interaktywna Pozycjoneria
al. Zwycięstwa 50a/1 Gdańsk

NIP: 957 093 13 84
ogloszeniaplus@gmail.com (odbieram 24h na dobę)

tel. 32 720 67 89 (od 8-16)

Wystawiam fakturę VAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności