Skocz do zawartości

Dodawanie systematyczne treści, a pozycje

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbyś czytał dokładnie moje posty to byś wiedział, że robiłem. Każda strona potrzebuje linków, a bajeczki, że topy można robić samym content są nic nie warte.

Znajomy raczkujący w SEO był u jednej z osób prowądzej bloga SEO, na szkoleniu online, ów prowadzący pokazywał, że samym contentem robi topy itp., że zrobi tekst i po paru dniach jest w czołówce, podjarany był tym ostro zlecił, więc wypasione teksty, zoptymalizował je opublikował i czeka, czeka i nic. Zaskoczony tym obrotem sprawy pyta mnie co jest nie tak, że czemu nie zdobywa topów mimo, iż wdrożył wszystkie rady prowadzącego. To mu pokazałem Wg. ahrefsa to strona prowadzącego szkolenie ma BL 27K RD 285, a Twoja ma linków 0. Wnioski niech sobie każdy sam wyciągnie.

Jakbyś czytał dokładnie moje posty to byś wiedział, że robiłem. Każda strona potrzebuje linków, a bajeczki, że topy można robić samym content są nic nie warte.

Znajomy raczkujący w SEO był u jednej z osób prowądzej bloga SEO, na szkoleniu online, ów prowadzący pokazywał, że samym contentem robi topy itp., że zrobi tekst i po paru dniach jest w czołówce, podjarany był tym ostro zlecił, więc wypasione teksty, zoptymalizował je opublikował i czeka, czeka i nic. Zaskoczony tym obrotem sprawy pyta mnie co jest nie tak, że czemu nie zdobywa topów mimo, iż wdrożył wszystkie rady prowadzącego. To mu pokazałem Wg. ahrefsa to strona prowadzącego szkolenie ma BL 27K RD 285, a Twoja ma linków 0. Wnioski niech sobie każdy sam wyciągnie.

Pamiętaj, że łatwe frazy bez większej konkurencji bez problemu zrobisz samym contentem a może takie miał na myśli ;)

Łatwe frazy można robić samym tekstem, tzn. nie łatwe, a bardzo łatwe. Ale niech ktoś mi pokaże że samym dobrym contentem zrobił top 20 na trudne frazy to nie uwierzę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności