Skocz do zawartości

Siła słów kluczowych

Rafa

Rekomendowane odpowiedzi

więc kolega Mion wprowadził mnie w błąd celowo lub nie posiada odpowiedniej wiedzy.
Pytanie brzmiało: Jak będzie za duże to chyba google da znać nie?
Jak będzie za duże to chyba google da znać nie?

Więc po pierwsze trzeba sprecyzować, co w tym wypadku oznacza pojęcie za dużo! Za dużo o jedno słowo, za dużo o 100 słów, czy ekstremalnie jako: "Upychanie słów kluczowych".

Więc jaką według ciebie dostaniesz informacje o tym, że będzie za dużo ???. Jak już to dostaniesz KARĘ "W efekcie wobec odpowiedniej części Twojej witryny podjęliśmy ręczne działania antyspamowe. "

Możemy się zapytać czy mandat jest informacją czy karą.

EOT

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tzn. można teraz odwracać kota ogonem i pisać wiele. Tylko po co?

Na moje zasadnicze pytanie nikt nie odpowiedział konkretnie a padła również nieprawdziwa odpowiedź co już sprawdziłem - chyba Google będzie dla mnie wiarygodniejsze. Śmieszne bo te kreski od siły słów kluczowych uważam za najważniejsze narzędzie w GWT (oprócz linków). A tutaj klops - nikt nic nie wie.

Nie mam do Ciebie pretensji - może po prostu nie wiesz ale piszesz jakbyś wiedział i ta ilość postów wskazuje, że powinieneś wiedzieć. Nie oczekuje też, że ktoś będzie mnie tu uczył pozycjonowania ale wybacz - to jest kluczowa sprawa - jakiś elementarz - i taka wpadka. Kiedyś główną ideą forum było to, że pomaga się innym ale jestem już starszym gościem a internet chyba się zmienił szybciej niż myślałem. Wygląda na to że fora służą teraz do pozycjonowania i kąśliwych odpowiedzi - trochę syf, ale cóż - przynajmniej wiadomo, że pytać warto ale nie tu.

może po prostu nie wiesz ale piszesz jakbyś wiedział i

Doskonale wiem, co piszę i wiem na jaki temat piszę. Nie moja wina, że nie potrafisz właściwie zinterpretować pojąć o jakie sam pytasz w "czy Googole wysyła informacje". W tym wypadku informacja było by wysłanie szeroko pojętej wiadomości np:

(*) "Wykryliśmy, że twoja strona zawiera zbyt duże nasycenie słowem kluczowym "opony" (150) razy w stosunku co do 1500 słów całego tekstu, co stanowi 10% bla, bla, bla W celu uniknięcia nałożenia bla,bla filtra prosimy o zredukowanie wystąpienia słowa "opony" do 2% bla,bla"...

I to jest informacja w kontekście jakim ja rozumiem w tym wątku.

A to co wyśle Google, to też jest informacja, ale o tym, że nałożono ręczny filtr = kara.

Wiec jeśli według ciebie Google wysyła informacje jak wyżej (*), to oczywiście masz rację.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Gimbaza po lekcjach wskakuje do GWT oglądać postępy swojej jedynej wypieszczonej strony z kodami do gier.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności